maanantaina, kesäkuuta 18, 2007

Provinssia

Nyt tulee kesän ensimmäinen virallinen Suomi tutuksi, vaikka väkisin! festariraportti. Teidän rakas päätoimittajanne allekirjoittanut itse siis oli paikalla Seinäjoella launtaina ja sunnuntaina ja näki sekä koki siellä paljon erilaisia asioita. Tämä kaikki perusfestarihuoraamisen ohessa. Nyt ei tosin ollut kun kaks bändiä näissä kisoissa, viime vuonna tein kolme orkkaa lauantaina ja sunnuntaina vielä yhden. Juhannuksena saakin sit käydä Himoksella kahteen kertaan, torstaina ja lauantaina . Luonnollisestikin se perjantai siinä välissä pitää viettää Kalajoella.

Lauantai 16.6.

Omat työt tälle päivälle oli läyhästä stadionrokkia Isoossa teltassa, veto oli hyvä ja kaikki fasiliteetit kohdallaan. Akun Tehtaan jäbät oli tuonu sen niitten A-settinsä mestoille eli isoa d&b:n linjasäteilijää, nurkat M4:sia, sidefilleinä Q1:stä ja Heritaget molemmissä päissä. Ei ollu vehkeistä eikä jätkistä kiinni, suurkiitokset koko lavaryhmälle. Se meni oikeen kivuttomasti. Tämä siis omista töistä tältä päivältä.

Olivat Kottaraiset jättäny meille lahjan takahuoneeseen kun niitä viime kerralla viihdytettiin sillä taideteoksella. Jätkät oli järkänneet meidän bäkkärjääkaappiin sen meidän oman raiderin lisäksi pullon valkkaria ja pullon ilmeisestikin rommikolaa minkä Virtasen Timo oli kuulemma omin pikku kätösin tehnyt. Keikka kun oli ohi ja saatu kamat bussiin niin huomattiin et keikan aikana oli vielä kukkalähetti tuonu kukkapuskan Lappeenrannan miehiltä. Mahtavuutta. Milläs tosta laittaa paremmaks.

Tuttuja oli tonteilla valtavat määrät, nyt se festarikesä on sit kait virallisesti avattu, ekat kokoontumisajot takana. Terttu oli seurueineen eli Tervis-ryhmän kanssa tullut jo launtaina valmistautumaan sunnuntain keikkaan. Oksu oli Moksujen kanssa (heh heh) lauantain päättävä akti Saarilavalla kun Lappeenrannan miehet oli joutunu perumaan oman esiintymisensä. Puhumattakaan niistä miljoonista muista tutuista naamoista, joita piti morjenstella lapa punasena. Kaikille osakkaille jo nyt tervehdykset ja pahoittelut jos en teitä erikseen mainitse.

Siinä lauantai-iltaa viettäessä löysimme itsemme myös Saarilavalta mihin siis meidän laminaatit ei antanu oikeutta mennä, mutta näköjään kaikki onnistuuu kun vaan näyttää siltä että on varma asiastaan. Mutta anyway nyt nähtiin livenä se Ylijyrän keittiö, herran sivuilla siitä fotoja. Bändejä en muista lauantaina käyneeni kattomassa kun Velvet Revolveria mikä nyt ei kauhean kummonen ollu. Tosin F.O.H. vahti Pete toi oman pikantin lisänsä ameriikan poikien toteutukseen. Tavallaan piristi aavistuksen muuten melko tylsää toteutusta. Siitä vielä perus Lakeus kaatuilut ja kolleegoiden kanssa viihtymistä. Kyl te tiiätte.

Sunnuntai 17.6.

Herätys rikollisen aikaisin jo puolilta päivin kun oli työtapaaminen uuden orkan kanssa yhdeltä päälavalla. Olivat sitten myöhässä ja tulivat vasta kahdelta, no mutta kerittiin kuitenkin ihan komeesti saada vehkeet pystyyn lavan taakse. Ja vielä ennen linjacheckiä kävin hahmoja kättelemässä ja kyselemässä tarkemmat ohjeet aiheesta.
Ei välttämättä helpoin mahdollinen ensitapaaminen uuden työnantajan kanssa. Lennosta 12 ryhmää korvamonitoria + Sidefillit ja rumpufilli, helppohan se ois ollu kulmilla kun ois vaan laittanu asiat kuulumaan, mutta noi napit kun on täyttä mystiikkaa kun joka ikisellä jampalla on oma näkemys siitä mitä haluaa tai tarvii kuulla. Keikka meni hyvin ja popnaamat oli tyytyväisiä, tai ainakin ne kiitteli keikan jälkeen kelejä.

Tästä olikin sitten hyvä jatkaa festivaaleja tosin Amy Winehouse oli peruuttanu keikkapäivän aamuna oman esiintymisensä kurkkukivun takia (no vittu heh heh). Sitä paikkaaman olivat hoitaneet Sturm Und Drangin, ei jaksanu käydä kattomassa. Janne sen kävi vakoileen ja tykkäs kovasti. Saksisiskot oli päälavalla päätösaktina, toimi helvetin hyvin. Tollasia keikkoja festarisunnuntait tarvii. Iisiä menevää musaa hyvällä soundilla ja helvetin hyvällä meinigillä.

Hyvät oli festivaalit ja mukavaa oli.

Kotona olin neljän aikoihin yöllä, menin maate ja heräsin tänään kahden maissa.

Tänään tuli vielä Kallelta tekstiviesti että tämän vuoden Topifesteillä on saunamahdollisuus kuulemma ihan siinä festarialueen nurkilla, oma pyyhe pitää muistaa ottaa. Tämän saunamahdollisuuden tarjoaa Roaddog Oy omille asiakkailleen, yhteistyökumppaneilleen, sidosryhmille ja hyville tyypeille.

Morjens ja seuraavaan kertaan.
Viltsu

P.S. Veikkaisin et tarkemmat tiedot viikonlopun tapahtumista löytyy Rumban Nissen palstalta.

Ei kommentteja: