keskiviikkona, kesäkuuta 06, 2007

Huoltis helvetistä

Nyt on kuninkaat ja presidentit viihdytetty ja päästy kotio suihkuun. Melko tarkalleen ysiltä oli auto pakattuna Fiskiksen edessä ja siitä hyppäsin omaan autoon ja aattelin et ruokakaupan kautta kun oli koko päivänä jääny syöminen väliin. Kurvasin Kallioon josko se A.Kivenkadun S-Market ois auki, no eihän se ollu ja sit tuli mieleen et siinä kotimatkallahan on Tuomarinkylän ABC missä on kauppa 24h. No perkele ei muuta kun sinne että sais jotain evästä tehtyä kotona nyt kun on ne vetimetkin keittiön kaapeissa. Olivat sitten päättäneet tehdä remonttia joten se kauppapuoli oli kiinni, jotain aamusta hautuneita pizzasliceja sieltä kyl ois saanu muodolliseen 5:n euron hintaan, ei kiitos. Noi ABC:t on muutenkin ihan karmeita mestoja, ei niissä huolleta autoja eikä näköjään enää edes yritetä huoltaa ihmisiä. Oli muuten eka kerta kun tuolla kävin ja oli taatusti myös viimenen tuolla palvelun tasolla.

Miksi muuten ei kaupat voi olla auki pidempään kun ysiin, itse kun melko harvoin pääsee töistä semmoseen aikaan et duunin jälkeen kerkeis ja kun ei ennenkään viitti paljon muuta kun näkkileipää. Saattaa maidot mennä piloille, jos ei takahuoneessa oo jääkaappia.
Jenkeissä on yks kauppaketju mikä on vuodessa kiinni 8 tuntia ja tämäkin jouluaattona. Muuten se on auki ympäri vuoden ja vuorokauden jos tarvii saada sipsejä tai esim. marsu. Niin siellä on myös lemmikkieläinkauppa.

Nii en sitten sitä apetta saanu joten oli pakko kurvata Malmin Pizza Expressin kautta, ei siinä loistolätyt mutta jos ihan oikeeta ruokaa vaikka itte tehtynä ois saanu. Mutta ei niin ei.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: