keskiviikkona, kesäkuuta 06, 2007

Kuninkaallista hommaa

Nyt se on sitten nähty Suomen rajojen sisällä. Soundcheckin jälkeen tuli pommikoira ja ja seppä metallinpaljastimen kanssa tutkimaan ettei kukaan yritä räjäyttää Norjan kuningasta.

Pari kertaa omalle kohdalle sattunut et Venäjällä on tutkittu mestat pommien varalta soundcheckin jälkeen. Molemmilla kerroilla oli myös security hoidettu Omonin toimesta, melko turvallinen fiilis on vetää kun kaveri kattoo rynnäkkökiväärin kanssa keikan aikana et saa rauhassa puuhailla. Moskovassa se tarkoitti sitä et mesta mikä oli savuton olikin keikan ajan savullinen kun ei se kaveri sen kiväärin kanssa päästäny mestan omistajaa kieltämään mua.

Ja takaisin aiheeseen mutkan jälkeen, kyllä luitte aivan oikein tuossa aiemmin eli Norjan kuningas tulee kuunteleen kuin kantele soi, Maukka miksaa ja minä toimitin vehkeet.


Paikkahan on siis Kalastajatorpan Pyöreä Sali ja esiintyjänä joku Norjalainen nainen joka soittaa kanteleella ilmeisestikin Suomalaisia biisejä. Bändissä on sit sekä norskeja ja finnskejä. On muuten yleisössä myös tää meidän oma presidentti Tarja ja miehensä tohtori Arajärvi. Edellä mainittu pari kait kutsunu nää kuninkaalliset Suomeen vierailulle.

Ohessa foto minkä kännykällä nappasin kun pariskunnat käveli sisään eli presidenttipari ja sit nää Norjalaiset.

Mutta soromnoo sit ja ei muuta kun purkua odotellessa. Eilen sai muuten ne vetimet laitettua niihin keittiön kaappeihin.



Terveisin
Viltsu
aivan kuninkaallisissa tunnelmissa

4 kommenttia:

Liuhu kirjoitti...

Halosen vaalirundilla oli Kotkan nimismies päättänyt käyttää tilaisuuden hyväkseen ja teki urheilutalossa pommitsekin. Kamat bussista sisään, itse jouduttiin poistumaan ja sitten menikin joku vajaa tunti kun kamoja ja salia nuuskuteltiin.

Joka keikalla supon jäbät tsekkas kaikki penkkien alustat peilin kanssa mut Kotka oli tosiaan ainoa missä oli luffe mukana.

Ja Hgin kaupungintalollakin oli aikoinaan pommituskoira käymässä kun vierailemaan oli tulossa Moskovan pormestari. Et onhan noita ollu, häiritsee ääni-ihmisen työpäivää ikävällä tavalla, yleensä.

Ei muuta kun hellettä.

- Liuhu -

Viltsu kirjoitti...

Kyl juu näin on. Omalle kohalle vaan sattu eilen ekaa kertaa Suomessa tommonen pomminmetsästys. Tosin ne mun äänivehkeet tutkittiin melko tarkkaan eli seppä tuli sen tutkan kanssa siihen viereen ja kysy et munko ne vehkeet on, mä sanoin että kyl on juu. Tähän se kaveri tuumas et hyvä niin vituikshan hommat menis jos se rupeis sorkkii sinne väliin. Tän jälkee se käveli pois. Eikä se sitä lavaakaan uskaltanu tutkia kun pelkäs et viel rikkoo jotain.

Jazmanaut kirjoitti...

Mun kohalle ei oo kyl ikinä sattunu, kuin niitä tajunnanräjäyttimiä etsiviä koiruja :D

Viltsu kirjoitti...

;-)