torstaina, kesäkuuta 19, 2008

Festarikausi avattu

Juu näin pääs käymään eli viime päivityksen jälkeen on ollut yhdet IT-yrityksen kesäjuhlat laitetoimittajan/äänimiehen ominaisuudessa ja kahdet festarit, toiset niistä jopa kahteen kertaan ja RMJ:n rakennus.

Ne kesäjuhlat viime torstaina oli oikein leppoisat juhlat noin työnteolliselta kantilta ja kotiokin pääs ka
it kympin aikoihin muistaakseni vai oliko se ykstoista, mene ja tiedä, mutta ihmisten aikoihin kuitenkin ja se sadekin taukos kun purku alko.

Asiaan siis ja vuoden ensimmäisen festariraportin kimppuun.


Perjantai 13.6.

Näin Oksun Helsingin rautatieasemalla, mistä lähdettiin junalla Tampereelle tarkoituksena syödä lounas telakalla ja hypätä linja-auton kyytiin kohti Seinäjokea. Tällä kertaa allekirjoittanut jonkin asteisena turistina Provinssissa eikä olleskaan töissä, mitä on tapahtunut? Toimenkuvana siis Staminan monitoriassistentti/kiertuedamageri. Noissa hommissa pääsääntöisesti join kaljaa ja tarjosin metrilakua tutuille, piti siis kunnon festarirokun tavoin käydä festivaalialueella ja shoppailla metrilakua. Tuli seitsemän metriä ;)
Orkkahan oli aivan liekeissä samoin kuin yleisö, se teltta oli meinaan niin turvoksissa kun se vaan ylipäätään pystyy olemaan. Ja tuttuja tonteilla, mahtavuutta. Niin ja apinakin pääs miksaamaan YLE:n isossa ulkolähetysautossa.


Lauantai 14.6.

Aamulla lähtö kohti pääkaupunkiseutua kasin maissa loistavasti lattialla nukutun yön jälkeen, untakin sai melkeen kaks tuntia, jotenkin tuommonen kesän eka kokoontumisajo vaan ajaa ihmisen hulluuteen.
No kuiteskin siis lähtö Lakeuden pihasta kohti Hakunilaa ihan helvetin aikaisin. Vieraana bussissa nukuin lattialla Tampesteriin saakka ja siitä eteenpäin sain tekniikan pedin bussista lainaan ja heräsinkin yhden jäljestä Hakunilasta. Pojillahan oli siis keikka jo neljältä, minkä takia piti noi
aikasteen lähteä Seinäjoelta. Itse istuin saunassa tuon konsertin ajan ja mullakin oli mukavaa. Omat komennukset goottien kanssa siis vasta illalla eli luppoaikaa oli vähän turhankin kanssa. No loppuen lopuksi se oma vaihto tuli kuin tulikin ja kyseiseen operaatioon oli varattu tunti ja kaikki käytettiin kun hävis backlinesta sähköt kesken linjojen tarkistuksen, sade oli päässyt jonnekkin mihin sen ei ollu tarkoitus päästä. Samainen sade myös rikkoi Line6:sen pedalboardin. Ja kaikenlaista hässäkkää noin muutenkin siinä keikan aikana. Voittajina kuitenkin maalissa koko ryhmä, seuraavalla kerralla taas paremmin itse kukin. Niin ja kiitokset tekniikalle.

Sunnuntai 15.6.

Jälleen turistina Seinäjoella, mitä?
Juu siis yhden junalla Seinäjoelle ihmettelemään Ameriikan rokkibändiä. Vakuuttava oli esitys eli siis orkka otti hyvin lavan haltuun ja pitivät sen hallussa. Ja tuttuja joka paikassa vielä noin
kolminkertainen määrä perjantaihin. Ja bussikyyti kotio, kiitokset siitä. Mukava reissu ja sit väsytti.



Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: