maanantaina, kesäkuuta 30, 2008

Tuskaa

Tuska sit oli ja meni ja oikein leppoisissa tunnelmissa. Tasan neljä vierailijaa käväs mun konttorissa kylässä. Tässä lukemassa siis myös Nightwish mukana. Eli tuo ruokailupuoli jäi vähän vähemmälle, päivän ekan soundcheckin jälkeen kerkis käydä lounaalla ja sen jälkeen söinkin sit vasta illalla himassa. No hyvin tuo meni näinkin kun työpäivän päätteeks teki kotosalla jonkun evään ja katto pari jaksoa Simpsoneita niin sit saikin mennä jo maata ja herätä pirteänä uuteen aamuun ja työpäivään leppoisan laulelmamusiikin parissa.

No niin siis pääs ainakin tekeen ja mukavaa oli, loistoryhmän kanss
a kun puuhaili niin ei ahistanu sekuntiakaan. Eikä kai muitakaan ahistanu. Orkat oli kaikki tyytyväisiä ja yleisökin näytti viihtyvän. Sadettakaan ei ollu kun ihan satunnaisesti.

Ja sitten kuva reportaasiin festivaaleista.
Laitetaan pahin alkuun

Eli purkki jonka olis tarkoitus jotenkin muokata laulusoundia, ilmeisestikin paremmaksi. Meni muuten ihan vituiks se homma. Kaikella hyvällä tuota laitetta ei voi suositella kenellekkään. Ikinä ei oo joutunu tolla kalustolla viiskasille tekeen niin paljon asioita tiskissä että sai sen laulun edes jotenkin järkeväks sinne lauteille.




Leppoisa päivä toimistolla. Ameriikasta asti vieraita kylässä.





Slayerin kitarateknikko toi oman stäkin.



Tämmöstä tällä erää ja nyt synttärijuhliin.
Viltsu

Ei kommentteja: