perjantaina, kesäkuuta 20, 2008

Rakennushommia

Niin tosiaan kun sieltä Seinäjoelta kotiutui sillon sunnuntain ja maanantain välisenä yönä niin ei sitä koko maanantaita saanu kuiteskaan levätä kun piti polttarijuhliin lähteä kahden maissa ja sitä ennen vielä varastolla pähkäilemässä seuraavan päivän liikkumiset.
Tiistaina illansuussa siis Poriin rakentamaan RMJ:tä. Mopolla oli alunperin tarkoitus mennä, mutta pelkästään avokypärän omistajan ei viitti vesisateella edes yrittää käyntiin härveliä. Menin siis autolla ja oisko matkasta ollu vajaa 50 kilsaa kun ei satanu.
Keskiviikkona sit ihan täys rakennuspäivä ja helvetin lämmin ja aurinkoinen keli. Homppa ja Riku laittoivat PA:n kaksistaan ja Homppa puuhas lavahaut ja meitsi rakens monitorimaailman. Kerittiin illalla viel hotellin saunaankin.
Torstaina taas aamusta takasin tonteille ja virittämään vehkeitä, Riku oli PA:n kanssa jo alotellu kasilta kun me Hompan kanssa päätettiin suosiolla tulla vasta kympiks et saa Riku työrauhan.
Viritettiin lava kuosiin ja vedettiin lavahaut illan alottavaa orkkaa varten ja sit läksinkin kotia kohti, torstai-ilta vapaa siis. Ja taas helvetin aurinkoinen ja lämmin päivä.
Tänään pitäis lähteä Himokselle ja huomenna RMJ goottien kanssa. Sunnuntaina Topifestit.

Mahtavuutta
Viltsu

Ei kommentteja: