torstaina, huhtikuuta 05, 2007

Hässäkkää pässäkkää.

Nonniin. Kävin tänään varastolla ohjelmoimassa mun tulevan kiertueen bulsan eli DiGiCo D5 Live. Ensiks kun alotin operaation niin ihan kaikki asiat piti kysyä erikseen Myllyltä ja ihmettelin et mitä noi hahmot vouhottaa tästä tiskistä kun on niin perkeleen epäkäytännöllinen vehje, samalla rupes myös vähän kaduttamaan et miksi en lähde reissuun perus analogibulsalla ja räkillisellä fyysisiä potikoita.
No aikaa vierähti pari tuntia ja rakensin sen ittelleni toimivaks ja tein stereokanavia ja sekottelin AUXeja yms. omasta mielestäni kauheen vaikeeta ja ennen kaikkea nokkelaa. No tiski rupes tuntumaan jo semmoselta et sillä vois vetää ja tavallaan hyvä niin koska huomenna ois sen kanssa lentolähtö nollista, tarkoittaen et keikkamestassa on joku yksityistilaisuus ennen iltaa ja päästään puuhaileen vasta seiskalta eli siinä vaiheessa kun ois checki niin poka on jo sisällä.
Muutama asia siinä kuitenkin viel hämmästytti ja logiikka joissain asioissa kummastutti, taas on meidät monitorimiehet unohdettu TANA. Osa ainakin näistä kuulemma korjattu nelosversioon, mikä on tosin vielä Beta. Eli siis kolmosversiolla lähdetään taistoon.
Sitten päästiin siihen vaiheeseen et otetaan hatsit vehkeestä. Löin läppärin kiinni lavarasiaan ja luurit päähän. Soittelin MP3:sia sen läpi ja soundi oli aivan käsittämättömän hyvä. Kaikki epäilykset karisi samantien.
Aikaisemmat kokemukset digipöydistä oli Yamahan tuotteet ja sitten Innovasonin SY-sarja. Nää molemmat rupes tuntuun paskoilta tuon testin jälkeen tai ainakin huonosoundisilta. Yamahat on jotenkin pirun kovan kuuloisia pöytiä ja Innovason on taas täysin huomaamaton soundiltaan. Samoja syitä minkä takia pidän analogipuolella Midaksesta eniten. Kyllä jotain luonnetta pitää löytyä. Innovasonissa tosin on pirusti kaikkia ominaisuuksia mitä itse monitorihahmoja arvostan, ymmärtääkseni Innovasonin (pää)suunnittelija on itse monitoriseppä joten sen ymmärtää.
Mutta kuten sanottu paljon asioita on paikattu siihen D5:sen nelosversioon.

Ei muuta kun nenää pyllyyn, Soromnoo huomiseen.
Viltsu

Ei kommentteja: