perjantaina, huhtikuuta 27, 2007

Kolleegarock

Eilen oli eka näistä kahdesta Turun keikasta, Klubilla siis molemmat. Olivat viime näkemästä rempanneet sitä, joo se remppa on kai tehty jo vuos sitten, mut kun en minä oo käyny siellä vähään aikaan. Lava oli nyt ihan oikean lavan muotoinen ja helvetin iso verrattuna ainakin mestan kokoon, ei siis ahistanu siellä lavalla puuhailla. PA:n olivat myös laittaneet uusiksi ja ilmeisen hyvä tuo kait oli, en tiedä mun toimisto kun on siinä lavan vieressä. Apukäsiäkin oli ainakin neljä, neljähän meillä lukee sopimuksessakin, mut tää on oikeesti yks niitä harvoja mestoja missä ne sopimukseen merkatut asiat oikeesti myös tarkoittaa sitä mitä on kirjoitettu. Normaalisti niistä jos huomauttaa niin ollaan ylimielisiä tai ainakin laiskoja kun ei ite kanneta niitä omia vehkeitä.

Viihtymisaspektiltaan Turku ei myöskään pettäny, kolleegoita oli kylillä ihan valtoimenaan ja pari tuttua orkkaakin kulmilla esim. Napander-ryhmä. Kaikki hahmot omien keikkojensa jälkeen löysi tiensä yhteiseen illanviettopaikkaan ja sieltäkin vielä aika moni meidän majoitukseen. Mahtava meininki kaiken kaikkiaan. Ja täällä Holiday Innissä respassa oli taas sama tyyppi kun on päivystäny yöt jo ainakin kuus vuotta. Sitä ei kans kauheesti ahista mikään, kertaalleen se soitti yöllä vaan kertoakseen et jos ja kun siellä huoneessa poltetaan niin voisko sen tehdä ikkuna auki kun ei jaksa koko aikaa nollailla sitä hälytystä.

Ja kohta aamiais sushille, mahtavuutta.
Tänään yritän ottaa pari fotoakin ja vaik huomenna laittaa ne nettiin meinaan eilen keikan aikana keksin ainakin omasta mielestä helvetin hyvän kuvaidean. Taidekuvia siis ajattelin, saas nähä kuin onnistuu.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: