lauantaina, huhtikuuta 07, 2007

Pohojammaa yllätti iloisesti

Saavuttiin Kurikkaan ja keikkapaikkaan, joka on tänään hotelli Pitkä-Jussi. Näihin lakeuksiin suhtautuu yleensä aina tietyllä varauksella lukuunottamatta tietysti isoja kaupunkeja, jotka ovat käytännössä S:joki ja Vaasa. Kerrankin Mietaan NS-talolla meiltä hajotettiin bussista kaikki lamput.
Jos omassa päässä on lähtökohtaisesti kaikki päin vittua niin yllättyy iloisesti useammin. Mutta saavuttiin mestoille missä meillä oli vastassa ravintolapäällikkö ja kaksi apukantajaa (jotka myös soittavat illan lämmittelyaktina). Roudaus suht iisi ja lavakin ihan ok kokoinen eli kaikki laitteet mahtu lavalle tai sen välittömään läheisyyteen.

Ruoka oli hyvää ja hotellissa on ilmainen WLAN, mahtavaa, tupakkajätkät osas myös arvostaa sitä että minibaarista löyty malluaski ja tikut.
Mutta jotain huonoakin, lunta rupes satamaan samalla hetkellä kun kaarrettiin pihaan ja nyt pitäis olla pääsiäinen PRKL. Alla foto meidän huoneen ikkunasta. Hirvestä plussaa.
Mutta joo kuten sanottu kaikki romuthan tänne piti rahdata, oli täys raideri niin ei siitä toteutuksestakaan kehtaa tinkiä. Sauna takahuoneena myöskin bonusta.
Mikä tossa intterweppihommassa muuten on kun kaikki tämmöset pienemmät hotellit nykyään melkein järjestään tarjoo asiakkailleen ilmaiset yhteydet yleensä langattomasti ja sitten noi isommat ketjut laskuttaa joku 7 euroa/tunti siitä kun surffailee omalla koneellaan, tohon hintaan mulla huutaa puhelimen GPRS kuukauden. Eilenkin Aquariuksessa oli ilmaiset yhteydet ja nyt täällä.


Ja loppuun vähän elvistelyä eli lähäri mun mikseristä. Ja kyllä mä rahtaan tota ihan oikeesti näissä kotimaamme mittavissa keikkapaikoissa. Jos jotain kiinnostaa niin kalustona muuten ton DiGiCon lisäksi mulla on 6 kappaletta EAW:n SM84:sia BiAmpina Lappalaisen päätteillä viiteen ryhmään, rumpalilla päässä Senkun G2 IEM, liidilauluun oma SPL:n etunen ja kulmien jakarina pari jotain Symetrixin purkkia. Muuten kaikki prosessointi tapahtuu tossa tiskin sisällä.

Morooooo
Viltsu

Ei kommentteja: