perjantaina, huhtikuuta 06, 2007

Länsirannikko vastaa kuin sinne huudetaan.

Alkuun haluan pahoitella tota mun eilistä kirjoitusta, siinä oli aivan liikaa asiaa, mutta olin jotenkin aivan helvetin innoissani tosta tiskistä. Mutta joo, niinsanottu checki tehty ja käyty suihkussa ja alta tunnin päästä soi. Tiski tuntuu omalta eli hyvä on vetää ja edelleen olen sitä mieltä että paras soundisin digipöytä ever. Tai ainakin niistä mitä oon ite testannu.

Tosiaan joo päästiin Ukiin ja siihen kaupungin suurimpaan keikkapaikkaan eli venue on jälleen kerran Aquarius. Raiderista puuttu tiukat, mutta ei hätää pojat oli varautunu käymällä Alkossa jo eilen.

Olivat myös remontoineet mestaa ja rakentaneet oikein lavan. Tosin se edellinen versio missä lavana toimi semmonen koroke missä päivällä on ruokailijoita oli paljon parempi. Vapaa korkeus on vähentyny, puolet vähemmän ihnmisistä näkee bändin, noin puolet vähemmän ihmisistä myöskin kuulee tuon musiikillisen ilotulituksen ja bonuksena roudaus on hankalampaa. Eiköhän tässäkin oo joku arkkitehti ollu välissä säätämässä.

Roudarin kosto on kauhea, viinat puuttu raiderista eli Riikonen vei vaan puolet lampuista. Puuttuu puolet palvelusta = puuttuu puolet toteutuksesta. Ei se Miikan lähtö muutenkaan oikein osunut. Kauhean hankala näköjään työntää tuollasta perinteistä sukoliitintä tollaseen punasella värikoodilla varustettuun isoon, pyöreään liittimeen, jossa on ihan liikaa reikiä sukon kahta piikkiä varten. Eipä tosin olis edes 2m korkea trussi taakse mahtunut, sillä kattokorkeus lavan takaosassa oli vain Riikosen verran, eikä se ole mikään pitkä jätkä. Eli puhutaan aika pitkälti samoista mittasuhteista kun Rollon joulumaassa.

Nyt keikalle, moro.
Viltsu

Ei kommentteja: