perjantaina, heinäkuuta 06, 2007

Lomatunnelmissa

Kaikkihan teistä tietää tän liftillä loput jutun. Nyt oli seppä ihan oikeasti tehny sen kun kelas et pitää mökillä päästä kalaan. No kulkeehan se vene noinkin.
Tän näkösen kuljetuksen ohi siis mentiin Turun motarilla
Helsingin päässä kun Euraa kohti lähdettiin tahkoomaan heti vähän kolmen jäljestä.
Ja noita roiskeita jos kummaksutte niin bussin ikkunan lävitte ton foton otin.
Eura ja Sieravuoren lomakeskus tän päivänen keikkapaikka eli siis klubi vastoin ennakkoilmoitteluani. Vehkeiks joku Groove tai jotain niminen firma oli tuonu DM1000:sen ja AuraDiuDiun kulmia. Oksulle vaan terveisiä et näiden samanmoisten purkkien kanssa kun kait joskus jouduit vääntään, ei meinannu tonnisessa filtterit riittää niitten kanssa. Ei sillä et ois kauheen monesta paikasta joutunu leikkeleen mut ne kaks kriittistä oli semmosia et ei meinannu tosiaan tonnisen EQ riittää. Maxeja mulle luvattiin siis niin tottakai sanoin et sillä tonnisella pärjää oikeinkin komiasti.
Muuten kuitenkin kyl kaiken kaikkiaan ihan oolrait meiningit, helppo roudaus, majoitus kahden hengen pienissä lomamökeissä ja ruuaksi kokki duunas siikaa korvasienikastikkeella ja tillivoiperunoilla. Oikeinkin maukas setti.
Rajoitettu raideri tosin tälle päivälle, Janne sen kävi äsken kattomassa ja siitä oli näköjään rajoitettu vaan toinen kori kaljaa veke ;-) Ginit, kossut, punkut, lonkerot yms. oli kyl tuotu mestoille. Ei mitn hätää siis. Järkkäri lupas hoitaa viel saunan lämpimäks yöllä keikan jälkeen.

Mystisiä muuten nää lomakeskukset kun tänne ajeltiin kaiken maailman hiekkateitä pitkin niin missää ei näkyn ketn. Kaikki näyttää hyvinkin kuolleelta noin niinkuin päällisin puolin. Jätkät rupes veikkaileen et paljonko tulee porukkaa, Janne veikkas kymmentä, Kari kolmeasataa ja Pete tuhatta. Ei voi tietää mitä tuolta puskista ja asuntovaunuista oikein kömpii. Kaikki on mahdollista.
Festariraportissa sitten selvitys kuin oikein meni.

Nyt keikalle
Moro
Viltsu

1 kommentti:

Oksu kirjoitti...

Voi luoja että ne DiuDIut on hirveitä!!!