perjantaina, heinäkuuta 13, 2007

Mikkeli - Lohja

Keskiviikkoinen Mikkelihän oli klubiveto ja mulla se TANAN ysi bulsana, pikku vinkki kaikille laitetoimittajille. Älkää tarjotko sitä mulle vaihtoehtona enää tulevaisuudessa. Tällä kertaa sen kyllä ihan itse hyväksytin eli tästä ja tosta edellisestä avautumisesta ei kenenkään tarvii ottaa itteensä, virhe oli kyl tässä päädyssä.
Mutta enivei noi mun vastoinkäymiset sen bulsan kanssa ei näyttäny kuitenkaan orkkaa häiritsevän, hyvin vetivät tai ainakin niillä oli kivaa ja yleisö viihty. Tavoite tuli siis saavutettua.
Aamulla eli yhden aikoihin päivällä oli aikomus mennä roudaamaan vehkeet pois baarista linja-auton uumeniin. Puoli kahden aikoihin oli vehkeet kyydissä ja meillä jalan suuntana Fernando niminen ruokapaikka, se mustapapukeitto on oikeesti törkeen hyvä. Janne yritti käydä parturissakin kun meillä oli aikaa Mikkelissä, ei sitten lähteny se parturissakäynti, vaikka Janne kävi varaamassa ittelleen ajankin puolen tunnin päähän, mut sit siel ravintolas kestikin sen verta pitkään et se ei kerinny siihen varattuun aikaan. Itse kävin shoppailemassa uudet shortsit kun noi edelliset rupee oleen jo aika kokeneet.
Kolmen aikoihin lähdettiin Mikkelistä kohti Lohjaa ja matkalla kävästiin Hyvinkäällä Kallen porukoitten luona kahveella ja voileivillä, koko ryhmä oli aivan liekeissä siitä stopista. Suurkiitokset. Se chili oli muuten aivan loistavaa, illalla bajamajassa viimestään tuli se potku esille.
Se oli sit meidän kesäloma tälle vuodelle, tunnin verran rentoa maalaismaisemissa.

Hyvinkäältä jatkettiin matkaa kohti Lohjaa ja Rantajameja, matkalla siivosin meidän bussin ja sain tommosen röykkiön juomaa pengottua sieltä lattioilta ja nurkista yhteen läjään. Ja joka keikalla tulee lisää, elokuinen karonkka voi olla isokin juhla.
Joku viisas, muistaakseni A.W., joskus muinoin sanoi että siitä tietää että bändi on huipulla kun viinaa on liikaa. Siinä sitä on filosofiaa.
Lohjalle kun päästiin niin syömäänhän se piti heti mennä, suurin osa lätyistä kyl otettiin paffilaatikoissa mukaan kotimatkaa varten.
Lohjalle oli Starlike tuonu vehkeensä ja Jannen kans molemmat tultiin siihen lopputulokseen et kyl vaan ne sammakot (Ranskalaiset) osaa kaiuttimia tehdä. Tosin se X-Monitor rupes oleen jo melko elähtäny eli Solot ei toiminu ihan joka paikassa vaik valot sytty, ollaan kuitenkin hengissä ja pojat ymmärtääkseni kait täks päiväks sinne uuden tiskin lavapäätyyn hoisivat. Oli vissiin eilen ruvennu vittuilemaan.
Eihän nykyään enää mikään oo ikuista, ei edes XL-3 ;)
Keikan jälkeen purku ja kamat kyytiin ja pitihän viel bajamajassa käydä toteamassa et niissä päivällä raakana vedetyisä chileissä oli potkua ainakin ulostullessa.

Bussi oli kisiksellä parkissa kahden maissa yöllä kun Kalle tuo linja-autoilun Errol Flynn ajoi kuolemaa ja vaaroja halveksuen meidät Töölön läpi perilään. Ilta jatkui itse kullakin erilaisissa merkeissä, mutta ne tarinat sitten erikseen.

Kohta lentelemään jotta saadaan gootit ajoissa lavalle Vaasassa. Yön päälle vielä ajo Tampereelle missä siis huomenna allekirjoittaneella kaksikin konserttia. Gootirokkia Vuolteentorilla ysin maissa ja yöllä yhdeltä vielä Pakkiksella härmän kielellä vedettyä stadionrokkia.

Nyt laukut pakkaukseen ja matkaan.
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: