lauantaina, elokuuta 25, 2007

Tavastiaa

Eilenhän meillä tosiaan oli vuorossa Tavastia tuo UrhoKekkosenkadun rockpyhättö tai jotain sinne päin. Tampereeltahan kotiuduttiin Helsinkiin jo kolmen maissa eli ennen puuhailuja kerkis vähän käydä pyörimässä kaupungilla.
Käväsin Soundatalta hakemassa ittelleni uudet IEM-luurit, mitkä olin edellisellä viikolla tilannut. Edelliset luurithan mulla meni rikki ja luonnollisestikin niiden sekä niiden varaosien valmistus on lopetettu. Yritin kyllä vähän fiksailla niitä mutta se stereon keskikohta kun ei sitten ookkaan enää keskellä otsaa vaan vähän vinossa niin yritä nyt siinä sitten luoda audiomaisemaa. Uudet luurit siis oli saatava kun en mä niistä Senkun Beltpackin mukana tulevista luureistakaan oikeen osaa olla mitn mieltä. Nyt on siis Ultimate Earsit ja ei oo jengi turhaan kehunu niitä.
Niin ja kerkisin sen muistikortinkin hakea puhelimeen, nyt mahtuu soittoääniä.
Mutta siis joo Tavastialla oltiin sit töiden ääressä puuhailemassa backlinea pystyyn vähän ennen viittä ja Antti tuli viideks avaamaan lukot kaapeista että saatiin letkut esiin.
Checki oli puol seiskaks sovittu mut ketään ei näkyny niihin aikoihin niin ajattelin syödä ja tottakai Janne ja Pete alotti sen rumpucheckin just sillon kun olin saanu lautasen pöytään. Ruoka suussa sitten kuunteleen bassaria, hyvä siitä bassarista tuli mut ruoka kerkis vähän jäähtyy.

Checkin jälkeen tärähdettiin Peten ja Kallen kanssa Presidenttiin saunomaan. Ja sen jälkeen takahuonekuolemaa siihen asti kunnes Pasi tuli kylään.
Keikka hoidettiin kuleksimasta ja ruvettiin arpomaan mitä vehkeitä laitetaan paitamyyjän autoon ja mitä viedään treenikämpälle ja voiko ne videoromut jättää Tavastialle jne. jne. Tavallahan oli taas mukana Teemu sen videototeutuksensa kanssa.
Ja olihan muuten lämpönen tunnelma keikan aikana. Monitoripäätteitten flektit puhaltaa lämmintä ilmaa muniin ja päätehuoneen ilmastoinnin poistoletku työntää kuumaa ilmaa alaselkään. Siinä meinaan läski vuos vissyä vähän saatanasti.

Tavastia tai siis runsas joukko ystäviä ja tuttuja ei taaskaan pettäny, jälleen kerran kun tulee takahuoneeseen purun jälkeen niin se on tupaten täynnä kaiken näköistä hahmoa niin ettei meinaa sekaan mahtua. Menin sit siihen lavan reunalle höpöttämään Tejan ja Oskun kanssa kun siellä salissa oli paljon rauhallisempaa ja viileempääkin.
Kerran muuten heitin sieltä takahuoneesta kuninkaankin pihalle. Siis se jamppa joka on sukua jollekkin joka oli Suomen Kuningas sillon joskus kun Suomi oli kuningaskunta vuonna 1918. Sehän kesti jotain kaks viikkoa tai jotain se kokeilu.

Tänäänhän meillä on vuorossa Vuokatti ja se tarkoittaa lentokeikkaa. Tai no siis paitamyyjä ajelee hiacella läpi Suomen ja me muut lennetään edestakasin. Pakun kyytiin lyötiin se meidän normi lentopoka plus jotain lamppuja ja kitaramoottori.

Mutta joo ruvetaas lopetteleen että kerkiää vielä saunassa käymään ennen kun mennään puuhaileen tämän iltainen konsertti pystyyn.

Moro
Viltsu

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Morjens ja kiitos viimeisestä. Tuossa keikan aikana tuli useamman kerran mietittyä lavan takaseinällä olleiden näyttöjen tarkoitusta... Mä olin ainakin aivan pihalla niiden kanssa... Niin paljon "korkeampaa taidetta" ne tuntuivat välittävän, että olo oli kuin puulla päähän lyödyllä. No, kyseessä oli tietenkin taiteiden yö... -Lari-