perjantaina, elokuuta 10, 2007

Satamakaupungin lumoissa

Tänään saavuttiin kahden maissa lentomakoneella kuvankauniiseen Kemiin. Kentällä tuli tämmönen kyltti vastaan siinä hihnan päässä, mistä siis ne laukut tulee, ja viimestään tässä vaiheessa kaikille oli selvää et se Kaukokiidon maarahti on oikea ratkaisu. Pari vuottahan sitten meillä oli jääny kaikki tilut Helsinkiin ja ne saatiin Oulun kautta vasta sillon tonteille kun keikan ois pitäny alkaa.
Keikkapaikkana tänään toimii Hullunmylly eli niille jotka ette tiedä niin se melko iso ravintola missä
lava on ulkona katetulla terassilla ja juurikin siitä syystä soiton pitää olla ohi viimestään puolelta öin kun ei naapureita saa häiritä ja sehän vaan passaa meille.
Majoitus on jälleen kerran Merihovi, joka noille Kekkoslistoillekin pääs ihan ekojen joukossa. Hyvässä seurassa meinaan ollaan tälläkin kertaa kun kävin vähän valokuvailemassa täällä hotellissa niin vastaan tuli Kekkonen ja heti sen perään Juri Gagarin.
Näiden julkkistapaamisten jälkeen mentiin porukalla syömään siihen alakerran Ankkuri-ravintolaan. Normi orkkavaihtoehdot eli kana, kala tai liha. Pete otti kanaa, Samuli kalaa ja loput luotti siihen lihaan. Kaikki kuulemma loistavia, itse kun otin sitä lihaa niin en niistä muista osaa sanoa.





Ruokailu oli jo saatu hoidettua siinä vaiheessa kun Jannelle tuli puhelu ja siitä puhelun Jannen puoleisista kommenteista jotenkin ymmärrettiin et tänään on Jannen synttärit, mitkä kyllä kaikki tiedettiin, mutta oltiin koko ryhmä auttamatta unohdettu. No ei muuta kun tuumasta toimeen ja synttärilahjaa puuhaileen. Siinähän se onnellinen kaksvitonen lymyilee lahjojensa takana. Laskettiin kuus ravintola-annosta ennen soundcheckiä, tästä tulee ihana ilta.










Nyt keikalle
Moro
Viltsu

1 kommentti:

naku kirjoitti...

Hyvän näkönen blogi ja paljon ihan oikeetaki asiaa! Mageeta et oot jaksanu pistää kuvia kans! :)