perjantaina, elokuuta 10, 2007

Rahtihommia

Tän viikon keikat aloitettiin eilen Turun Galaxista, mikä siis on aika pitkälti vastakohta sille Turun Klubille missä ollaan viime aikoina käyty jos siis Turussa päin ollaan oltu. Vastakohta lähinnä yleisöllisesti eli se porukka joka käy Klubilla ei toudellakaan mee Galaxiin kattoon samaa orkkaa uudestaan ja toistepäin sama kuvio.
TurkuAudio oli tonteilla ja sama ääniseppä kun viime perjantaina Hangossa ja samat kalut eli Jannella Venice ja perusräkki M-1, D-2, joku Lehikoinen ja sitä rataa, PA:na AuraDiuDiu. Mulla oli pari räkkiCrestiä linkissä, Drawmerin kompurat, Lehikoisen kaiku ja Opal EQ:t, kulmina niitä AuraDiuDiun omia tekeleitä. Ja sit tietty omat räkit molemmilla mulla sekä Jannella. Talon seppä myöskin vilkutteli meidän tuikut kun Miika oli puolestaan jossain kaukoidässä vilkuttelemassa lamppuja.
Tänään tehtiin semmonen ratkaisu et ei laitettu sitä Samulin omaa uutta styrkkaria olleskaan tulille, itseasiassa jätettiin se bussiin. Vedettiin se keikka sillä Lahden Kapan Twinillä mikä meillä nyt on ollu sparekoneena matkassa, onhan se soundi eri planeetalta siihen uuteen moottoriin verrattuna, mutta ei se tuokaan huono oo missään nimessä varsinkin kun se jaksaa koko keikan kerralla sammumatta ;-) on vaan erilainen sanan hyvässä merkityksessä.


Checkin jälkeen mentiin Jannen kans pizzalle Dennikseen, mahtavaa. Se joku Filipo oli
ilmeisestikin uusi yrittäjä ruokalistalla ja aivan törkeen hyvä vaikka se siin listassa vaikuttikin aika eksoottiselta niin kaikkine täytteineen.

Tänään meillä onkin sit välipäivä kun vasta huomenna Kemissä pitäis täräyttää. Mutta sehän se nyt vähän teettä et kuis romut kun sinivalkoiset siivet on tiukentanu noita säädöksiään jälleen kerran. Varsinkin kun menolento ei ole edes tän saman firman kone vaan kumppanin pienempi versio. Hiksu sinne kentälle soitteli ja varotteli et kavereilta ois tuloillaan 19 kollia ja yhteispainoa lähemmäks 500 kiloa, oli virkailija todennu et voittehan te käydä kokeilemassa ;)
Aateltiin sit ettei kuiteskaan kokeilla vaan hoidetaan se keikka eli Kaukokiito on tällä erää kuljetusvastuullinen osapuoli. Kyllä se mälli yhelle FIN-lavalle mahtuu, ei muuta kun kelmua vaan perään ja pari fragile tarraa ettei se mehulava nyt ainakaan ekana tohon päälle laskeudu.

Nonniin elikkäs kohta maate että jaksaa aamulla lentää.
Moro
Viltsu

2 kommenttia:

Pyry kirjoitti...

Moro. Minkä verran Kauko Kiito veloitti?

Viltsu kirjoitti...

En viel tiiä kun kait painon mukaan. Laitan viestiä jahka tiedän.