sunnuntaina, syyskuuta 02, 2007

Antaa kaikkien kukkien kukkia

Tänään kävin rakentamassa mun ens viikon työmaan pystyyn eli syksyllä telkkarista tulevan Talent-ohjelman nauhoitusstudion saliäänisetin. Nauhoitukset alkavat huomenna ja tänään sen saliäänimällin siis kävin tempasemassa pystyyn. Erikoishommia siis kuten lupasin. On muuten midiohjattu se summeriääni, minkä syksymmällä tulette todistamaan telkkarista, mutta ei siitä sen enempää. En meinaan aio tehdä minkäännäköisiä paljastuksia kilpailijoista tai heidän tekemisistään, saatte odottaa jahka ohjelma ulostautuu syksymmällä digitaalisesta televisioverkosta.


---------------------Audio sekä Dataläppää---------------------

Ja asiasta elvikseen eli mullahan on oma läppäri tuolla mukana semmoisena ohjauskoneena, PC siis tämä. Kiinni siinä tai siis tässä on USB-letkulla DM1000 ja toisessa USB-rännissä semmonen sarjaporttipurnukka minkä kautta komennan Soundwebbiä. PA:na pari MAXia, ekana viiveenä pari MAXia ja vikassa viivelinjassa kaks jotain hellyyttävää valkoista pikkupurkkia. Monitorit myös MAXeja.

Kaikki toimii oikeinkin moitteettomasti vaikka pari kertaa piti repiä USB piuha irti koneesta, jotta sain pidemmän tilalle ja vaihtu muuten USB-väyläkin siinä epähuomiossa. Ainoo mitä piti tehdä oli laittaa vehkeet takasin ONLINE-moodiin ja nehän meni nikottelematta. Sitten sitä MIDIsummerihässäkkää varten mulla on vajaan viikon ikäinen MacBookPro. Testattiin aamulla varastolla että kaikki toimii ja lyötiin laite pakettiin ja lähettiin rakentamaan. Rakennuksen tiimellyksessä lyötiin Macci tulille ja ruvettiin testailemaan summereita. Aivan hirviä kohina siinä Macin kuulokeulostulossa, ei voi vetää. MBox väliin ja uus yritys, ei lähteny vaikka aamulla lähti. Macci buuttaukseen ja vasta sitten löyty MBox, joka siis ei kohise. Tämäkö on sitä Macin luotettavuutta ja helppokäyttöisyyttä mitä mainostetaan ylivertaiseksi.
Ja tähän väliin ihan helvetin iso hymiö ;D
En tahdo loukata kolleegoitani, ystäviäni tai sen puoleen yhtään ketään, jotka Mäkkiin ovat siirtyneet. En myöskään väitä PC:tä parhaaksi mahdolliseksi koneeksi. Eli se mitä yritän sanoa on niinkin yksinkertainen ja jo melko vanhakin kansanviisaus: "Antaa kaikkien kukkien kukkia!".

---------------------Audio sekä Dataläppää loppuu---------------------



Tän tyyppistä hommaa tällä erää. Ens viikko siis tuota hupailua, launtaina taasen muuta. Sitä seuraavalla viikolla jo taas pariakin erilaista eri tyyppistä hommaa, jonka jälkeen viikoksi risteilemään ja sitten työporukan kanssa pariks viikoks reissuun. Kaikista kommelluksista kuulumiset intterwebissä kun aika on kypsä.
Soromnoo

Viltsu

Ei kommentteja: