keskiviikkona, syyskuuta 19, 2007

Itämeren parasta viihdettä

Eilenhän siis tulin laivaan puolen päivän aikaan tutustumaan mestoihin jne. jne. Viimeks ollu tällä laivalla helmikuussa ja sen jälkeen on tullu lisää lamppuja, LCD-näyttöjä, video-ohjainta ynnä muuta eli piti ottaa pari asiaa haltuun. Pari tuntia meni siinä ja sit pitikin käydä jo syömässä ja lepuuttamassa hytissä. Suomen aluevesillä kun viitti vielä tolla GPRS:llä surffailla niin sain sähköpostiasiatkin hoidettua koskien meidän ens kuun keski-euroopan hupailua. Saadaan Tertun kanssa käyttöömme pääbändin Digicot, keulilla D5 ja lavalla D1. Tää episodihan meni silleen hassusti et oli Hollannin pojalle menny Briteistä 1,5 vuotta vanha raideri missä kerrottiin et toisin oman bulsan, mutta pbändi on myyny sen tiskin pois jo reilu vuosi sitten eli en sitä vois viedä vaikka haluisin ;) Ja jos mulle ois lähetty omaa bulsaa vuokraamaan niin siinä ois koko budjettisuunnittelu menny munilleen kaikilta kun millään kauhian pienellä laudalla toi ei taitu, 32 sisään ja 16 ulos on siis tarve.
Kaikin puolin siis mahtavaa että saatiin noi Digicot se kun on perkeleen hyvä lauta, yhden rundinkin jo kerinny sillä D5:lla tekeen niin nyt ei tarvii kun palauttaa mieliin se vehje. Ens viikolla ois vakaa aikomus käydä Hedcomilla konfaamassa USB-tikulle oma näkemys goottien kuuntelusta että reilun viikon päästä kun Munchenissä meille on annettu checkiaikaa tunti niin ei tarvii sitä tuntia käyttää tiskin konffaamiseen.
Se siis siitä rupeamasta. Raporttia pukkaa kyllä heti kun retkelle päästään älkää huoliko. Nyt siis vielä eiliseen.
Illalla duunit alko kasin aikoihin. Siinä oli alkuun orkka ja sit se vaihtu toiseen ja sit se vaihtu takas ja sit taas takas, sit oli mini show jonka jälkeen nää kaks orkkaa taas vuorotteli kunnes puolilta öin oli tanssishow, jonka jälkeen nää orkat taas vuorotteli. Perustiistai siis. Mulla oli AV-kopissa kirja mukana. No enää tää reissu takasin Suomeen niin sit rupee oleen viikonloppuristeilijöitä eli meininki ilmeisestikin kovenee.

Mutta joo. Jos lähtis vaikka Södermalmille pyörähtään kun ois vielä pari tuntia aikaa ennen laivan lähtöä tai sit hyttiin makoileen ja lukeen kirjaa. Taidan tehdä jälkimmäisen ja kävästä kaupungilla vasta ylihuomenna.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: