lauantaina, syyskuuta 15, 2007

Näin se homma etenee

Eri jätkillä eri mittakaavat. Me kelataan et uskaltaako johonkin linjaan laittaa enää neljättä Bosea roikkumaan ettei vaan loppuis kantavuus VMB:stä. Nää kaverit vaan miettii et miten sais vaijerit silleen et noita kuukävelijöitä sais kerralla laskettua kolme tai neljä tonne monttuun.
Eli pois ollaan päästy sieltä telakalta ja Viking XPRS on nyt kastettu ja laskettu vesille. Vesille lasku kyllä oli lähinnä symbolinen meinaan sen paatin pohja ei kerinny vielä kastumaan vaikka laskivat sinne altaaseen 50 000 kuutiota vettä, telakkaihmisten mielestä pieni liru.


Mutta asiasta toiseen. Tänään oltais juhlakokoonpanolla puuhailemassa TikTakkia Lintsin päättäjäisjuhlallisuuksissa. Samalla tilaisuus on kait "Elämä On Parasta Huumetta" organisaation kymmenvuotisjuhlat. Juhlakokoonpano lähinnä tekniikan puolesta, orkkahan on ihan virallinen kokoonpano, mut tekniikassa Terttu tuuraa Pyryä ja allekirjoittanut Rikua monitoreissa. Pekka valoissa ja Sheriffi ratissa sit ihan normikokoonpanoa.
Alueelle saavuttiin puolen kahdentoista aikaan eli meille jäi reilusti aikaa roudata ja myöskin ajaa se auto pois sieltä, alueenhan pitää olla tyhjä autoista klo: 11.45 eli vartti ennen puiston avaamista. Kun päästiin sinne alueelle niin ekana tuli vastaan ylläripylläri, kummallinen näky meinaan. Eli se paikka missä mä luulin et meil olis keikka niin siihen olikin ilmestyny lipunmyyntikoju ja lava purettu kokonaan poies. Alkuun luulin et nyt pitää vielä ettiä se lava sieltä puistosta, ihan kun ei parempaakaan tekemistä olis, missään ei meinaan näkyny ketn. Ei hätää kuitenkaan vaan katse kohti taivaita niin sieltä reilun viiden metrin korkeudesta se lava sitten löytyikin. En oo siis viime kesän jälkeen käyny lintsillä ja ovat näköjään remontoineet rankemmalla kädellä sen kauden jälkeen. Se vanha hieno puinen lava on siis historiaa ja siinä tilalla tommonen hässäkkä ja pari erilaista härveliäkin ovat siihen mahduttaneet.
Aamulla siis käytiin tekemässä checki ja sen jälkeen kerkis himaan käymään, sain sen keittiön paneloinnin valmiiks ja oikeen viimeisteltyäkin, enää ne laatat. Kohta lähtään takasin alueelle että kerkiää käymään merimaailmassa ennen kun Stalingrad Cowgirls alottaa. Meitsi on meinaan fani.

Soromnoo
Viltsu

Ei kommentteja: