keskiviikkona, syyskuuta 05, 2007

Tosi-TV

Nyt näin tositeeveen maailmassa jo joitain päiviä tälle viikolle viettäneenä luulen keksineeni kyseisen genren parhaan puolen.
Juu onhan se viihdyttävää telkkariyleisölle ja tyydyttää ihmisten tietynlaisen tirkistelynhalun. Parempihan se on telkkarista oikeen luvan kanssa tirkistellä kun salaa verhon raosta naapuria. Mutta paras puoli ei mun mielestä ole kumpikaan noista.
Joku irvileuka kelaa et se on se et ne kaikki loppuu aikanaan, ei se oo sekään.
No siis tää nyt on vaan mun mielipide. Paras puoli on ehdottomasti catering. Nytkin noissa Talentin kuvauksissa meidän ruokahuollon hoitaa Nakki niminen firma ja hoitaakin ihan helvetin hyvin. Maanantaina oli kanaa ja paistettuja perunoita, eilen Moussakaa ja viininlehtikääryleitä ja tänään jotain possuriisihommaa. Nimee en tän päiväselle safkalle tiedä mut helvetin hyvää oli niinkuin kaikki edellisetkin lounaat. Näiden lounaiden lisäks on viel tietty aamiainen, välipala ja iltapala. Ja sit koko päivän on kahvit ja pullat esillä. Bonuksena se meidän ruokkijaneiti käy vähintään kerran päivässä pyörähtämässä kaikki läpi jonkun tarjottimen kanssa missä on aina jotain spessujuttuja. Tänään se oli duunannu semmosia nakkioliivijuustotikkuja. Aivan mahtavaa. Oli kuulemma ennen kuvauksia ollu joku sähköpostikyselykin et mitä jengi haluaa syödä. Mie oon niin onnellinen et meistä jaksetaan huolehtia tollain.
Suurkiitokset.

BTW Äsken eksyin Isoveliohjelman aikana kanavalle ja sääliks kävi niitä kun kattelin et ne on ruokaostoksilla Ärrällä. Ja sit se niitten mökki on sen näkönen et yksikin festivaalipromoottori Koskinen on sisustanu sen.
Tasan ei käy onnen lahjat.


Moro
Viltsu

2 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Meru on kyllä iiihana plikka ja tekee tosi hyvää sapuskaa. Arvaa vaan tuleko ikinä kieltäydyttyä sen kutsuista syömään.

Viltsu kirjoitti...

Ymmärrän. ;)