torstaina, syyskuuta 13, 2007

Duunihommia

Nyt on hommat jälleen kerran isollaan niin kun kuvista voitte päätellä. Tarvittiin pari ripustuspistettä yhdelle linjalle niin kaveri ajo katonrajassa semmosen rivitalon kokosen nosturin mestoille ja laski ripustuskoukun alas. Kantavuus tolla yhdellä koukulla muodolliset 125 tonnia. Tohon yksinään sais laittaa koko euroviisut roikkumaan.
Ja luonnollisestikin noita 125:n tonnin koukkuja oli siinä samassa nosturissa kaks eli sen härvelin
kokonaiskantavuus oli 250 tonnia. Näitä 250:n tonnin nostureitahan oli sit varmuuden vuoks laitettu kaks peräkkäin jos tulee jollekkin fiilis et tarvii nostaa kerralla ilmaan esimerkiks Linnanmäki. Niin ja olihan näiden lisäks siellä viel liuta semmosia hellyyttäviä pienen pieniä lastennostureita. Niissä kantavuus säälittävät 100 tonnia per vehje.
Ja kyllä kaikille janoisille tiedoksi että kyseessä on todellakin firmakisat niin uskomattomalta kuin se saattaa vaikuttaa. Eikä mitä tahansa kisat ookkaan vaan nyt rikotaan samppanjapullo Viikkarin uuden laivan keulaan. Tän pullon rikkomisen jälkeen ryhmä kävelee paatin ahterin puolelle syömään, juomaan ja kuuntelemaan jatsia. Itse vastaan varsinaisessa juhlateltassa tapahtuvan musiikillisen iloittelun toistamisesta takaisin orkalle. Smoju hoitaa jazzin sulosävelet taasen yleisölle päin.
Ja tämä kaikki me tehdään kypärä
päässä, turvakengät jalassa ja puku päällä. Jostainhan se glamour on kaivettava.
Kuis muuten ne kutsuvieraat, saako ne liikkua siellä alueella ilman kypärää ja turvakenkiä, tämä jää nähtäväksi.
Ja vielä palatakseni tähän kaikkia kiinnostavaan ja päivänpolttavaan nosturiasiaan niin juurikin noi härvelit kun kykenee nostamaan sen muodollisen neljäsosan miljoonasta kilosta on helvetin paljon hiljasempia kun yksikään Verlinde tai Lodestar mitä oon kuullu. Suhina vaan kuuluu kun tavara liikkuu.
Ja asiasta elvikseen. Keittiöremppa jatkuu hitaasti mutta varmasti, tänään sain sokkelin tehtyä tälle remontoidulle puolelle. Enää puuttuu ne laatat siitä seinästä. No jos syssymmällä sitten.

Moro ny
Viltsu

Ei kommentteja: