perjantaina, lokakuuta 12, 2007

Itä-Eurooppaa

Stuttgartin keikka oli ainakin omalle osalle yks parhaita tän rupeeman vedoista ja samaan lopputulokseen pääty myös Bennie, WT:n monitorijamppa. Kelattiin et kai se on silleen kun ei poppareita päästetä checkiin niin ne lataa kaiken energian siihen esitykseen eikä turhaan vedä itteensä hikeen checkissä.
En tiiä sitten, mutta kai tässä jotain totuuspohjaa on.

Stuttgartin jälkeen kävästiin vielä Kölnissä mikä oli tälle erää viimeinen veto Within Temptationin kanssa ja sen jälkeen alkoikin sit omat keikat.
Kölnissä WT anto meille puol tuntia aikatauluun merkittyä aikaa enemmän checkiin koska olivat nopeita, suurkiitokset siitä. No se kaikki ylimääräinen aika myös tarvittiin kun oltiin Tertun kanssa aivan hukassa kun oli laitefirman mies tehny kaks misspatchia. Ei missään nimessä nähty tällaista vaihtoehtoa kun ovat meinaan vetäny ihan sieluttoman hyvin kaikissa paikoissa. No tällasta sattuu välillä kokeneemmillekkin. Keikka oli jälleen kerrän onnistunut ja ja kuvassa koko artistikatras kiittää.Eilen kävästiin Erfurtissa vetämässä tän rupeaman eka oma keikka, jonkun verran siinä oli totuttelemista kun on viimeset kaks viikkoa vedetty kaheksan biisin settejä ja nyt niitä oli 19 setissä. Laitefirma oli tuonu mulle M7:n ja Tertulle MH-3:sen. USB-tikku retki sen kun jatkuu, taas vaan ladattiin presetti ja ruvettiin tahkoomaan. Tänään Krakovassa sitten vähän eri meininki kun tiskinä on 01V96. Kerroin talon jampalle et tarve oi 12 ryhmää niin se vastas "Yes, I know it´s a bit of a problem, we only have eight." No laitoin kaikki monoks niin se kaheksan riitti, opetin myös Saksalaiselle rumputechille mitä tarkoittaa erikoismeininki.
Niin ja sit siin oli niitä ulkoisia etusia eli aika paljon joutu layereitten välillä sekoileen. Eihän se oo muuta kun se et kääntää päänsä oikeeseen asentoon.
Nyt keikka jo ohi. ei soundillisesti välttämättä ihan top of the line mutta fiilikseltään loistava.
Mutta joo täältä tähän ja kohti seuraavia seikkailuita eli huomista välipäivää, illasta pitäis vielä olla Köpiksessä ja siellä sunnuntaina keikka ja maanantai aamuna lento himaan viettämään välipäivää ennen tiistaista Mikkeliä.

Tsuit tsuit
Viltsu

Ei kommentteja: