sunnuntaina, lokakuuta 14, 2007

Erikoistilanteet jatkuu

Kööpenhaminaan saavuttii eilen jossain kuuden maissa ja käytiin kattelemassa ajoreitti venuelle. Keikkapaikkahan on Loppen niminen klubi Christianiassa eli erikoismeiningit. Erikoisroudaus, erikoislääkitys näillä natiiveilla ja erikoismeininki. Ollaan Tertun kanssa aivan liekeissä!
No mutta joo eilen oli välipäivä mikä meni suurimmalta osin bussissa. Heräilin puolen päivän aikaan, luin kirjaa ja pidin yhdet festivaalitkin ajomatkan aikana, hyvin oli ryhmää. Tänään taas ylös puolilta päivin ja bussilla kohti venueta ja kello kolmen load-inniä.
Ennen puuhailuja lähettiin Tertun kanssa etsimään itsellemme ravintoa, sushia ois pitäny saada mut ei löydetty koko ydinkeskustan alueelta yhtään japanialaista joka ois ollu auki, kiinalaisia ohitettiinkin sit varmaan 15. Päädyttiin käymään pizzalla, oli muuten reissun ekat lätyt. Siitä sitten kohti illan ekaa audiofyysistä osuutta eli sisäänroudausta mikä täällä tapahtuu ketjunostimella ja siihen ripustetulla häkillä. Mutta ennen tätä häkkiepisodia meidän piti vielä saada traileri mestoille ja traktorillahan se tuli kun ei bussilla mahtunu taittaan. Ja luonnollisestikin traileri kiinnitettiin traktoriin kaikkien turvanormien mukaisesti roudarin teipillä. Erikoistunnelmia kaiken kaikkiaan, mutta oikeinkin hyvällä boogiella. Vähän erikoinenhan tää keikkapaikka on mutta Tertun ja mun molempien mielestä ihan loistava soundinen tila ja tänään mulla tiskinä vanha työjuhta Century Crest eli siinäkin suhteessa soundi on erilainen noiden kahden digijammulla tehdyn vedon jälkeen. Hyvä meininki kaiken kaikkiaan nyt kun sen tiskin sain, siinä sen hommaamisessa oli kans omat ongelmansa kun kaikki muut ovat kuulemma aina aiemmin pärjänneet ilman monitoribulsaa. No mutta nyt se tiski mulla kuitenkin on ja checki tehtynä. Kakskytä minuuttia ja sit sois viimestä kertaa ulkomailla ennen seuraavaa rundia.

Moro ny
Viltsu

Ei kommentteja: