maanantaina, lokakuuta 08, 2007

Syysretkeilyä osa 2

Taas ollaan reissua jatkettu ja tällä erää päästy Pariisiin. Tarinaa aiheesta tässä.

Lauantai 6.10. Berliini - Columbiahalle

Aamusta oltiin venuen pihassa ja siinä vaiheessa kun jaksoin ite nousta ylös niin catering oli jo pystyssä eli pääs suoraan sängystä ruokapöytään ja siitä puuhailemaan. Vehkeethän oli jo pihalla valmiina odottamassa kun sen pakun kuski oli ne kait jo aamusta siihen tuonu. Sitten viiden maissa puuhailemaan omamme lavalle ja checki perään ja taas syömään. Ois ollu monta tuntia aikaa siinä päivällä pyöriä kaupungillakin, mutta tajus vasta liian myöhään eli siinä vaiheessa kun ei ollu enää mitään saumaa keritä minnekkään. Mutta siis syömään. Jumalauta miten hyvä meininki cateringissa, hummeria, jättikatkarapuja, schnitzeleitä, lammaspataa, pottusohjoa, pastaa, riisiä ja pari vegevaihtoehtoa vielä päälle. Sitten pari tuntia lepoa bussissa kirjan parissa ja keikka pois kuleksimasta.
Onnistuneen keikan jälkeen kävästiin viel kaupungilla kaljalla ennen kun bussi lähti kahdelta kohti Düsseldorffia ja välipäivää.
Tossa kuvassa on sit vähän kuvaa tästä produktiosta, eli kahdella rekalla , kahdella bussilla ja kahdella pakulla mennään tällä hetkellä. Within Temptationilla on kaks rekkaa, toisessa backline, osa valoista, etupää, monitoripää ja lavasteet ja toisessa rekassa PA ja loput valot ja sit toi punanen doubledecker millä niiden ryhmä liikkuu. Meillä on toi harmaa pikkunightliner ja siinä on myös osa meidän kalustosta, toistaiseksihan meidän suurimmat laatikot kulkee sattuneesta syystä tossa WT:n backlinerekassa. Sitten tää toinen lämppäri kulkee vielä kahdella pakulla.

Sunnuntai 7.10. Düsseldorf - välipäivä

Heräilin puolen päivän aikaan ja huomasin et ollaan parkissa jonkun klubin takapihalla. Saatiin siis sähköä bussiin sieltä klubilta. Ja sit siinä lähistöllä oli yhdestä hotellista päivähuone että päästiin koko ryhmä suihkuun käymään. Suihkuttelun jälkeen lähettiin tertun kanssa kattomaan kaloja AquaZoohon. Pingviinit oli aivan huippuja.
Tän jälkeen vielä jonkun aikaa Reinin varrelle hengailua kun siihen tuli vielä lisää meidän porukkaa. Iltasella osa porukasta meni portugalilaiseen syömään ja kolme meitä lähti Philipshalleen konserttiin kun siellä sattu samana päivänä oleen Symphony X ja Dream Theater. Ei virheitä musiikissa kuten ei myöskään elämässä. Eli aika tylsä esitys. Helvetin kova laulaja kyl siinä lämppäribändissä oli eli siis se lämppäri oli Symphony X.

Maanantai 8.10. Pariisi - Le Zenith

Nyt ollaan Pariisissa keikkapaikan takapihalla odottelemassa illan showta. Aamusella kerittiin Tertun kanssa käymään jo turistikierroskin. Concorden aukio tuli nähtyä ja Champs Elysee. Sit pyörittiin vaan kaupungilla ja katteltiin mestoja ja syömässä käytiin Planet Sushi nimisessä mestassa, loistopaikka kaikin puolin. Nyt on checki hoidettu ja syöty illallista, vielä olis pari tuntia venttailua ennen kun soi. Jos lukis vaikka kirjaa taas pari lukua eteenpäin.


Moro

Viltsu

Ei kommentteja: