lauantaina, lokakuuta 27, 2007

Laidasta toiseen

Torstaina käväsin tosiaan Mikkelissä tuurauskeikalla. Häkkinen oli estynyt ja jonkun piti miksata Hurmerintoja, joten nakki lankes mulle. Nasta reissu kaiken kaikkiaan, iisi päivä, iisi vola ja hyvä bändi. Rikalan Risto, Ikolan Antti, Veronan Juha ja Hurmerinnat. Sanomista tosin tuli joltain mammalta että liian lujaa kuulemma vetelin, se nainen kun tuli tästä kertoon niin kesken biisin kun sen asian ilmotti niin ei sen tarvinnu ees ääntään korottaa. Mittari näytti mulla hitaalla A:lla piikit 91.
Muuten oikeinkin onnistunu ilta vaikka se PA vähän teettikin, molemmat puolet täysin eri kuuloisia ja tuntu vähän et siin ois ollu jotain vaihehätääkin.


--------------------------------------Audioläppää--------------------------------------
Niin siis torstaina vehkeinä mulla oli melko uus Allen Heath GL2800, missä tosin oli jo joitain kanavia merkkailtu teipillä et ei futaa, nice. Insertti ja efektipuolella kelpolaitteita, D-2, M-1, SPX-990, TC M-300, DBX 266 ja DPR 944. PA oli kaks tolppaa puolellaan joitain Kling & Freitagin yläkertoja vahvistettuna Yorkvillen kivitalon kokoisilla suppasilla. Muuten signaalireitti olikin täytetty Behringerin laitteilla. Kävin sieltä professorista vilkuilemassa et mitä oli tehty niin molemmille puolille oli varmuuden vuoks tehty täysin eri asiat. Täysin eri näköiset käppyrät ja viiveajat. Oli kuulemma Smaartilla mitattu, en uskonu ja nollasin kaikki, tein graafisella. Sain mä siihen jotain tolkkua vaikka se graafinen olikin sit melko hurjan näkönen mun ruuvailun jäljiltä.
--------------------------------------Audioläppä loppuu--------------------------------------

Ja helvetin lepposa aikataulu päivässä, puolen päivän aikaan läksin kotoa hakemaan Häkkiseltä Vitoa millä oli tarkoitus kulkea. Kävin hakemassa kyytiin Riston, Antin ja Ronan ja lähtiin kohti Mikkeliä. Mestoilla oltiin neljän aikoihin ja puuhailtiin checki kuleksimasta, käytiin syömässä ja tempastiin keikka. Kotona jo ennen kahta yöllä vaikka palauttelin popparit kamoineen kotiovilleen asti ja vein auton Vuosaareen.

Perjantai olikin sit erilainen ainakin tohon torstaihin verrattuna. Keuda-salissa Keravalla jonkun paikallisen hevidiggarin järkkäämät iltamat eli neljän hevibändin festarit. Aikataulullisesti kuitenkin hyvin torstain kaltainen eli iisi päivä. Kolmen aikoihin saliin viritteleen PA:ta ja kulmia ja himassa illan päätteeks jo puolilta öin.
Iltamissa ekana oli joku orkka missä oli mimmilaulaja ja vetelivät ainakin yhden Nightwishin biisin coverina. Niin siis enhän mä näiden orkkien nimiä muista kun sen verta mystisiä kirjainyhdistelmiä olivat keksineet ryhmien nimiks. Tokana ja kolmantena ihan kirkonpolttohommia ja vikana kait ihan levyttänytkin orkka, ainoo muuten millä oli oma miksaaja. Siitä vikasta en oikeen ottanu tolkkua et mitä se oli kun mimmi siin oli laulajana mut sit kuiteskin vahva kirkonpolttofiilis niisä örinäkohdissa mitä nää kaks kitaristia rääky sinne väleihin. Ei se huono ollu, ei sillä. Nasta ilta tämäkin vaikkakin erilainen. Täällä ei sit kalustosta pääse kitiseen vaikka se seiska voiskin olla se 48 versio ;)

--------------------------------------Audioläppää--------------------------------------
PA:na tuolla Keuda-salissa on riittävästi GeoS sarjan komeroita vahvistettuna S2 suppasilla, tiskinä se 32-version M7. Monitoreina oli Kiertuetekniikalta vuokralla SM-84:sia niin ei loppunu puhti kesken. Mikkipoka oli kans UKT:lta.
--------------------------------------Audioläppä loppuu--------------------------------------

Uusia innovaatioitakin tuli vastaan, meinaan rakas veljeni, joka tuolla Keuda-salissa on valomiehenä oli saanu jonkun näyn tai hallusinaation tai jotain. Tämän mielenhäiriön seurauksena oli puuhastellu PAR 10-puomin. Helvetin painava, aivan liian iso ja ei jaollinen socapexin kanavien mukaan. Seuraavassa kuva kyseisestä hirviöstä ja sen ylpeästä isästä.
Mutta joo ei se siitä ja sitä rataa.
Moro ny
Viltsu

3 kommenttia:

Urski kirjoitti...

Jep jep. Tuo on varmasti sama firma, mikä hommaili Jurassicrockin kakkoslavalla. Meidän Pekkaa "harmitti vähän". Mun blogista voi lukea tarkemmin. Ihme tuohua.

Viltsu kirjoitti...

Mukavia sällejä ne oli ja orkkakin oli oikein tyytyväinen eli ei toi mikään pohjanoteeraus missään nimessä ollu. Eivät vaan ollu sitä PA.ta laittaneet niin et ois myös ajatus ollu mukana. ;)

Nimetön kirjoitti...

Kiehtoo suunnattomasti tuo Par 10-puomi. On niin veikeän näköinen.