tiistaina, lokakuuta 09, 2007

Kaikenlaista harmia

Reissu ympäri eurooppaa jatkuu vaikkakin välillä vähän takkuamalla. Stutgartissa tällä hetkellä, itse oltiin jo aamusta venuen pihassa kun poppareilla todellakin oli ja on itse asiassa vieläkin se fotosessio. Pääesiintyjällä ja heidän produktiolla harmit on vähän eri luokkaa. Olivat juuttuneet ruuhkaan ja pääsivät mestoille melkein kolme tuntia aiottua myöhemmin. Ja aiottu aika oli jo alunperinkin parilla tunnilla myöhästetty viime öisen siirtymän pituudesta johtuen.
Hoppu tulee, kaikille. Ei soundcheckejä tänään kenelläkään, pelkillä linjacheckeillä siis kaikki bändit ja kyllä myös illan pääakti.
Yhdessä kun tehdään ja mennään niin kyllä tää kotio hoidetaan. Käytiin jeesaamassa tossa pystytyksessä noita Hollantilaisia että kerkiivät ja ettei nyt aivan makoiluks menis meilläkään tää retki.
Eihän tossa linjacheckihommassa muuten mitn, mut on kuulemma retken paskasoundisin venue. Kiertuemanageri joka on kotoisin täältä niin käy kuulemma kattomassa täällä bändejä vain siinä tapauksessa ettei oo aiemmin kyseistä aktia nähnyt. jos on aiemmin todistanu keikan niin ei se kuulemma voi missään nimessä täällä olla parempi. Ei muuta kun turvallista matkaa.

Mutta mutta.
Jos lounaan jälkeen menis nyt vähän lepuuttaan.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: