perjantaina, lokakuuta 19, 2007

Viimesiä vietäis

Taas on vettä virrannut Vantaassa ja orkan kanssa kierretty Suomenniemeä eli katsaus menneeseen ja vilaus tulevaan.

Maanantai aamuna kotiuduttiin Köpiksestä ja olin himassa jo puol kympin aikoihin aamulla. Menin maate ja heräilin neljän jäljestä käydäkseni ruokakaupassa ja hakemassa illallisen paikallisesta kiinalaisesta. Loistomesta muuten, suosittelen kaikilla Tapanilan China Maniä. Iltasella taas maate ajoissa. Koko ryhmällä oli menny maanantai aika samoissa tunnelmissa.
Tiistaina puolen päivän aikoihin oli lähtö Nosturin pihasta kohti Mikkeliä. Ennen lähtöä muklattiin vielä vehkeitä autoista toiseen kun siinä puolen yhdentoista aikoihin siihen pihaan saapu se kaveri Sprintterillä kuka siis haki meidän romut Köpiksestä veke. Mikkelissä käytiin rengasliikkeessä uusimassa ehtoopuolella olevia takarenkaita, jonka jälkeen päästiinkin Vaakunan yökerhoon puuhailemaan. Illalla konsertti ja sen jälkeen maate.

Keskiviikkona aamulla yhdentoista aikaan roudaamaan, jonka jälkeen nokka kohti pääkaupunkia ja Nosturia. Nosturissa perusmenot, M7, Heritage, d&b jne. jne. ainoona erona normaaliin oli se että olin itse sekä vierailija että isäntä. Eli siis palvelin itse itseäni ja petasin ittelleni pari miinaa koskien lämppäriaktia, joka siis kuitenkin meni ihan hyvin aikataulun kusemiseen nähden eli siis oman orkan kanssa vedettiin checki pitkäks. No kuiteskin hengissä selvittiin ja pääs kotia yöks. Siitä iso plussa.

Torstainana oli tarkoitus lähteä Nosturin pihasta puolilta päivin, mutta lähtöhän tapahtu vasta oliko se nyt varttia vaille yks kun oli päässy akku tyhjenemään yön aikana kun oli jääny päävirrat päälle bussiin. Bussiteknisesti ajatellen täähän on siis ollu ihan ykkösrundi ;)
No Jyskylään päästiin kuiteskin ihan aikataulun mukaan ja puuhailtiin checki kuleksimasta ennen kun päästiin takahuoneeseen saunomaan. Nythän siis ovat Lutakossa saaneet valmiiks sen takahuonesaunan. Uuden etupään bulsan olivat myös hommanneet eli sain monitoreihin sen niitten vanhan etupään Allen Hagertin, missä oli riittävästi lähtöjä, mitä siinä varsinaisessa monitoribulsassahan ei siis olis ollut tarpeeks. Ok veto jonka jälkeen maate kun lähtö seuraavana aamuna meni jo puoleen yhteentoista.

Tänään siis heräilin kympin aikoihin kun puol ykstoista oli lähtö kohti Oulua, luonnollisestikin Takkatuvan kautta. Täällä Teatrialla oli Perttu laittanu mulle seiskan valmiiks, ei muuta kun muistitikku kiinni ja entteriä. Checkiin ei tänään käytetty kun kait 20 minuuttia. Oltiin valmiita ennen kun lämppäriakti saapu edes tonteille. Lämppärinä muuten on Deep Insight niminen orkka, aivan loistohahmoja koko ryhmä. Nasta on noiden kanssa kiertää. Jos tänään käväsis drinkillä poikain kanssa konsertin jälkeen nyt kun kerta Oulussa ollaan, täällähän on perinteisesti ollu aina aika hyvä meininki.

Mutta joo, huomenna vielä Seinäjoki ennen vapaita. Ens torstaihin asti ois siis vapaata tän rupeeman jälkeen.

Moro ny
Viltsu

Ei kommentteja: