tiistaina, lokakuuta 23, 2007

Ohi on

Nyt on reissu saatu päätökseen sitten virallisesti. Oulussa kävästiin perjantaina tempasemassa oikeinkin hyvä show Pertun ja Eeron avustuksella. Ja pitihän se sitten yökerhossakin käydä kun kerta Ouluun asti oltiin päästy. Ämseiskastakin muuten löyty uus ominaisuus vai oisko jopa vika.

------------------------------------Audioläppää------------------------------------
Outport setupissa viiveet ei seuraakkaan scenevaihtoja vaikka patchi seuraa. Mystistä. Tän huomasin keikalla oliko se tokan biisin kohdalla. Niin kun siis sen outport setupin säädöt kun ei kuulu kuuntelussa vaan ne säädöt on monitorointipisteen jälkeen. Eli siis mullahan on tapana sit jossain vaiheessa (ekan tai tokan biisin aikana) kun on saatu keikka kunnolla käyntiin tarkastaa jätkien kuuntelut vielä sparebeltpackeistä kuuntelemalla ettei oo mitään taajushäikkiä yms. niin Timon kuuntelu oli jotenkin aika leviän kuulosta niin lähden sieltä outport setupin kautta kattelemaan ettei siellä vaan oo vaiheenkäntöä tai vastaavaa päällä. Ei ollu vaiheenkääntöä vaan viivettä kaks metriä. Eli tilannehan meni silleen et Perttu veteli lämppäribändin mun Nosturin jäljiltä mun muistipaikoilla ja laitto sinne kolmeen ekaan ryhmään pari metriä viivettä. Siinä vaiheessa kun suoritettiin vaihto niin ei tullu kummallekkaan mieleenkään kattoa enää tiskin asetuksia läpi sen jälkeen kun oli scene ladattu koska kaikki asiat näytti ihan oikeilta. Tietääpähän seuraavalla kerralla samoin kuin tästä eteenpäin kuuntelen ne sparepakit ennen keikkaa molemmat luurit päässä.
Ja Perttu älä oo huonona. Ketään ei kuitenkaan sattunu ja mukavaa oli. Seuraavalla kerralla tietää tänkin.
------------------------------------Audioläppä loppuu------------------------------------

Mutta joo, Oulussa jälleen kerran ilo käydä samoin kuin Seinäjoellakin. Launtainahan oli vuorossa Rytmikorjaamo, jälleen kerran oikeinkin onnistunut keikka, ei moitteen sanaa muille kun Yamahan insinööreille ;) Tällä erää harmia aiheutti M2500 jossa ne auxipotikat on vähän turhankin herkkiä. Millin kun vääntää nappulaa niin heti tapahtuu helvetisti. No on vaan vähän varovaisempi liikkeissään ;)
Keikan jälkeen pikainen purku ja yökerhovisiitti ennen kotimatkaa. Vuorossa siis yöajo kun saksalaisilla lähti lento jo aamusta takasin germaaniaan. Nosturilla oltiinkin vähän aamukasin jäljestä ja romut oli löytäny tiensä treenikämpälle jo puol ysi ja Haapalan poika itsensä kotio vähän ysin jäljestä. Sunnuntai sit menikin aika pitkälti nukkuessa univelkaa pois, bussimatkallahan tuli unta se kaikki kaks tuntia.
Tänään maanantaina sain haettua treenikämpältä omat ja vuokrafirman romutkin veke eli kaluston palautuksen myötä kiertue on nyt virallisesti saatu päätökseen. Nyt ois pari päivää vapaata ennen kun torsaina pitäis käydä Hurmerintojen kanssa Mikkelissä tuuraamassa Häkkistä ja perjantaina Keuda-saliin miksaamaan heviä. Joku Keravalainen nuori jamppa haluaa järkätä hevifestarit Keuda-salissa Keravalla, missä siis allekirjoittaneen nuorempi veli on valomiehenä. Sinnehän sitä pitää mennä. Mahtavaa että joku jaksaa järkätä, samantyyppisiä hommia sitä tuli itekkin silloin aikoinaan Keravalla järkkäiltyä. Mahtavuutta.

Mutta joo rundi oli kaikin puolin mukava pieniä vastoinkäymisiä lukuunottamatta. Kiitokset saksaryhmälle Jürgen, Matzi. Bodo ja Uwe, kiitokset Tertulle ja Tumpille, kiitokset orkalle ja Topille ja Suomen keikoista suurkiitos Deep Insight orkalle, mahtihemmoja koko ryhmä.
Kiitos ja kumarrus ja nyt maate.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: