lauantaina, lokakuuta 06, 2007

Ei se siitä, European sequence

Moro ny. Erikoistilanteita Itävallassa eli retkiraportti Haapalan pojan euroopan rundista jatkuu. Wienin keikka oli perushyvä suoritus. Ei mitään maailmojamullistavaa, muttei missään nimessä huono. Ja keikan jälkeenhän käytiin drinkillä Flex-nimisessä klubissa, ei oikeen lähteny meikäläiselle. Kuulemma joku tunnettukkin bailumesta klubbaajien keskuudessa, mutta toi klubbailu kun vaan ei oo mun juttu, mieluummin joku rokkiluola tai vaik irkkubaari. Hyvä soundi siel tosin oli. Hotellilla sit tutustuttiinkin paikallisiin TV-visailuihin.
Mutta siis asiaan eli retkiraporttiin

Torstai 4.10. välipäivä Wien

Tai siis matkapäivähän sen piti olla, vielä alkuillastakin. No toisille se olikin matkapäivä.
Puolen päivän aikoihin heräiltiin hotellihuoneesta ja lähdettiin lounaalle. Jossain vaiheessa tulee koodia että mennään poppareitten hotellille seuraamaan tilannetta. Aika moni eri asia kusi ja päädyttiin istumaan hotellin respassa aamu yhteen asti ennen kun tuli koodi et ottakaa huone ja menkää nukkumaan. Ysiltä ois lähtö.
Niinpä niin, välipäivä Wienissä mutta ei kerinny muuta tekeen kun käydä syömässä. Oishan se ollu nasta pyöriä kaupungilla, mutta ei niin ei kun piti istua siinä hotellin respassa ja odottaa. Odotettiin 12 tuntia.
Illan safkamesta oli kyllä sit aivan kuningas. All you can eat tyyppinen sushibaari. 15 euroa kustansi per naama. Pöydän vieressä kulki kahdessa kerroksessa hihna, ylhäällä lämpöset ja alhaalla kylmät, siitä vaan otti hihnalta mitä tuntu ja veti naamariin. Varmaan 30 settiä per naama meni Tertun kanssa. Which was nice.

Perjantai 5.10. odottamaton välipäivä

Tänäänhän oli tarkoitus soittaa Leipzigissa, mutta kun ei kerkiä niin ei kerkiä.
Osa ryhmästä oli lähteny jo edellisiltana junalla Leipzigiin.
Me taas vuorostamme mentiin aamiaiselle vähän ennen ysiä ja siinä vaiheessa tulee koodi et menkää takasin maate nyt on se kärrykin meinaan hajonnu. Puolilta päivin luovutettiin huoneet ja mentiin respaan odottamaan. Jossain vaiheessa kelattiin et käydään syömässä. Ja voi luoja et syötiinkin. Tossa kuvassa näkyy se schnitzel. Siitä safkan jälkeen taas siihen samaan respaan odottamaan lisätietoja. Lähtö loppuen lopuks neljältä iltapäivällä eli ei keikkaa tänään. 700 kilsaa ei taitu kahteen tuntiin vaikka kuinka haluis. Oltiin vihdoin ja viimein puolilta öin Leipzigissa hakemassa uutta bussia. Meitä meni siis 7 hahmoa semmosella pikkutransporterilla sen 700 kilsaa ja backline tuli toisella pakulla perästä. Lähdettiin bussinvaihdon jälkeen suoraan Berliiniin yötä myöden että ollaan heti aamusta venuen pihassa.

Nyt ollaan Berliinissä venuen pihalla ja kohta on load-in. Aiheesta lisää myöhemmin.

Moro ny
Viltsu

Ei kommentteja: