lauantaina, toukokuuta 19, 2007

Huomenta Suomi

Herätys oli jo kasilta tänään eli rikollisen aikaisin. Parina vuonna noissa YleX:n ja Voicen konserteissa Kaisaniemessä ollu soundcheck kasin ja ysin väliin aamulla. Molemmilla kerroilla oon meinannu käräyttää itteni poliisille ettei nyt herran jumala viikonloppuna saa siihen aikaan metelöidä, mullahan on monta kilowattia äänivehkeitä omassa hallinnassa, kyllä niillä helposti yhden korttelin yöunet torpedoi.

Siis kuitenkin tänään piti aikaisin herätä kun puol kympiltä oli tarkotus noutaa lamput Moving Lightista ja siitä sitten kohti Valkeakoskea, jossa ollaan ääniryhmän, minä ja Janne, kanssa jo valmiita orkkaa odotellessa. Bändin pitäis saapua neljän aikoihin, viideltä aukee ovet ja kuudelta show. Laskettiin että oltais yhden aikoihin yöllä Vallilassa lämmittämässä saunaa. Tarkoitus on alottaa valmistautuminen huomiseen keikkaan jo hyvissä ajoin tänä yönä. Janne oli käyny kaupassakin niin saadaan tehtyä aamiaiseks makkarayllätyksiä.

Nyt on keittiössä ne kaapin ovetkin paikoillaan, puuhailin ne eilen iltasella. Hankala niitä on kyllä aukoa kun ei oo vielä vetimiä hommattuna, mutta kaikki ajallaan. Selkäkin menee koko ajan huonommaksi. Mahtavaa, mä en oo vielä kolmee kymmentä ja selkä siinä kunnossa et pystyy nukkuun vaan kyljellään, muuten kramppaa koko selkä. Kroppa on muuten kun 16 vuotiaalla ;-) Ammattina raskas.

Mahtava seppä muuten tää paikallinen promoottori, olin peruuttamassa just kuorma-autoa ovelle kun tää kaveri tärähti semmosella 307 pösöllä paikalla ainakin kolmea sataa. Ja sinä aikana kun olin peruuttanu Ivecolla viis metriä niin tää hahmo oli kerinny jo kokeileen ainakin kolmea eri parkkiruutua ja tämä kaikki kipsi toisessa jalassa.

Nyt jotain evästä keikkaa odotellessa
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: