perjantaina, toukokuuta 25, 2007

Takkatupa

Bussi liikahti aamulla vähän kympin jäljestä Mikkelin Cumuluksen edestä ja pop teki periaatepäätöksen et kuskin vieressä voi tupakoida jos pitää kattoluukkua auki joten pysähdystarve väheni dramaattisesti. Matkahan sujui, Pihtiputaan Takkatuvassa oltiin jo ennen kahta lounaalla. Enää puuttuu kaks leimaa ilmaisesta lounaasta.
Kaikille teille, jotka tätä Takkatupaa ei tiedä: Kyseessähän on nelostien paras seisova pöytä ja mestan mainoslause kuuluu "Meillä ruoka on niin hyvää että kannattaa syödä". Kaikki rokkibussit kun sinne pysähtyy niin saa laittaa vieraskirjaan puumerkit ja sitten saa semmosen kupongin millä voi seuraavalla kerralla vetää lettukahvit ilmaiseksi.


Vähän kahden jäljestä matka kohti Oulua jatkui, jossa oltiinkin 20 vaille viis eli etuajassa. Jari puhutti mut sitten tekemään monitorit eli audiotekniset velvollisuudet ei ollukkaan ohi, ans kattoo teenkö huomennakin. Livepaletin pojat oli laittanu vehkeet valmiiks ja ruoka odotti takahuoneessa, vielä kun selvis että ollaan Apollossa yötä niin ei ahdistanu pätkääkään. Ilmakin on kun morsian, melko kostea mutta lämmin ;-)
Siitä on jo jokunen vuos vierähtäny kun oon Apollossa viimeks ollu yötä ja mestassahan on tapahtunu suuria remontteja. Parastahan tässä hotellissa on se et melkeinpä kaikissa huoneissa on sauna, bonuksena ilmainen Wlan, joka toimii joka huoneessa. Kaikki mahdolliset TV1000:t yms. kuuluivat myös kauppaan ilman eri maksua. Respa lupas vielä hoitaa tilataksin meille että päästään venuelta takaisin sit yöllä. Voipi olla että pitää käydä numerobaarissa töiden jälkeen huomenna kun liikkuu vasta kolmelta kohti Nivalaa. Kerkiää siis aamulla sushille ennen lähtöä.


Ja tuommoinen kuva oli pakko ottaa kun hotellin ikkunasta näin. Aika erikoisseppiä on varmaan noi työntekijät.

Ja mitä oliskaan Oulu ilman tuttuja eli kylillä on myös kolleegoita tänään, niitäkin kerkisin jo käydä moikkaamassa reggaebaarissa.

Nyt saunanraikkaana Teatrialle että saadaan rokki soimaan, yhdeltätoista ois tarkoitus aloittaa jos Hevimetalperse niin suo. Lämppäriaktin nimi siis on Hevimetalperse.

Tsuit tsuit
Viltsu

Ei kommentteja: