sunnuntaina, toukokuuta 20, 2007

Kekkospisteet

Nyt valmistaudutaan parhaillaan vuoden tärkeimpään keikkaan. Tilaisuushan on Kallio Kukkii 2007 ja Japanialaiset orkesterin ainoa Suomen esiintyminen tänä vuonna. Viime vuonna kyseiseen konserttiin valmistauduttiin kolme päivää, tänä vuonna valitettavasti päästiin aloittamaan konsertin esivalmistelut vasta viime yönä kun ilta meni eräänkin hallitsemattoman tangokuninkaan kanssa konsertoidessa Valkeakoskella.
Makkarayllätyksiä on kuitenkin tehty, yks setti viime yönä ja toinen tänä aamuna, saunaakin on pidetty lämpöisenä melkein taukoamatta. Melkein vain ja ainoastaan sen takia et noissa nykyisissä sähkökiukaissa on aikakatkaisin, perseestä. Sky Hotel Ounasvaarassa ei muuten ollu aikakatkaisua, lienette lukeneet tarinan siitä.

Matkalla tuli vastaan pari loistavaa Kekkospiste paikkaa esim. Siltakahvila vanhalla Tampereentiellä ja sit toi Ounasvaaran hotelli omas kans erinomaiset Kekkos-pisteet. Tuosta Kekkos-pistelaskusta pitää kanss kertoa tarkemmin, voitais mm. saada joku lista ns. Kekkosmestoista.
Täähän pitääkin ottaa haltuun. Mä laitan joku päivä jonkun TOP-1000 listan erilaisista Kekkospisteitä omaavista mestoista tänne mun sivuille ja kaikki maailman ihmiset voi lähettää omat ehdotuksensa perusteluiden kanssa mulle vaik sähköpostina. Tämän jälkeen arvovaltainen raati eli allekirjoittanut yksin sitten kahlaa läpi nää kaikki miljoonat ehdotukset.

Tuli nyt sit kuitenkin aika paljon tota Kekkosjuttua laitettua eli mun on pakko kertoa toi Kekkospistelasku. Kekkospisteitä saa kaikki mestat missä Kekkonen ois digannu olla 70-luvulla. Käytännössähän tää tarkoittaa paikkoja mitkä on rakennettu 60-luvun lopulla tai 70-luvulla ja mitkä on edelleen alkuperäis asussa tai ainakin niiden mestojen fiilis on autenttinen. Yleensä näissä ei käy kauheasti ihmisiä, mikä ei suoraan anna Kekkospisteitä, mutta jos mestalla on Kekkospisteitä niin siellä ei todennnäköiseti käy kauheesti porukkaa.

Lisäsääntönä tässä pistelaskussa on se että yhdelläkään Sedun paikalla ei ole eikä ikinä tule olemaan yhtään Kekkospistettä.

Näissä ehdotuksissa otetaan vastaan kaikki mestat missä on fiilistä ja ns. OldSchool meininki.

Kiitos ja anteeks
Viltsu

P.S. Lista tulee joku päivä tänne mut alkuun pari paikkaa.
Siltaravintola vanhalla Tampereentiellä
Sky Hotel Ounasvaara Rovaniemellä
Kuhmon Kalevalahotelli
Rovaniemen Pohjanhovi
jne. jne. jne.

Ehdotuksia otetaan vastaan

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuli mieleen yksi ehdotus kekkospisteille: Nokian keskusta. Siellä ei juuri ihmisiä näy, paitsi ne samat papparaiset jotka on istunu torin penkeillä 60-luvulta asti. Ja suurin osa taloista on seitkytlukumaisen matalaa ja harmaata ja tylsää ja epämiellyttävää...

Oksu kirjoitti...

Mulle tuli heti kärkeen mieleen Hotelli Ellivuori ja Hoteli Savon SOlmu.