torstaina, toukokuuta 24, 2007

Stop´n´Go

Mikkeliä kohti lähdettiin kahden aikoihin parin mutkan kautta. Tämä viikko siis päätetään puhtaasti bussin ratissa eli ei audioteknisiä velvollisuuksia ennen maanantaita. Matkalla oli pakko pysähtyä tupakoimaan ja pysäkiksi valikoitui tuo rahtareitten vakiomesta Stop´n´Go Grill vähän ennen Heinolaa. Oon siellä edellisen kerran käyny ennen kun motari valmistu. Aivan mieletön mesta, kaikki seinät on vuorattu valokuvilla erilaista rekoista, Souvareitten bussi oli kans päässy sinne sekaan, ja katto täynnä kahvikuppeja numerojärjestyksessä, ilmeisestikin Rahtari-jäsennumeroita.
Tarkotus oli mulla ottaa vaan kahvi, mut mestan atmosfääri vaati ottamaan lihapiirakan suomimakkaralla, siel ei kaverit paljo salaattia tilaillu.

Matka vei meidät Mikkeliin, missä huomattiin et esiintymisareena on ulkofestari, joka on rakennettu kaupan parkkipaikalle toiseen kerrokseen. Luiskassa oli painorajoitus 3t ja rekisteriotteessa omapaino 10500 kg. Paikallinen hahmo kuitenkin käski peruuttamaan sen bussin ylös kun ei sitä luiskaa saanu tukkia edes backlinen roudauksen ajaksi. Kestää kuulemma 13 tonnia se katto. En uskaltanu kysyä millä keinoin olivat sen selvittäneet.

Mutta mutta nyt rupes soundcheckin äänet kuulumaan tuolta ulkosalta pitää kai lähteä syömään. Siis tässä vaiheessahan luonnollisestikin olen jo kerinny käymään saunassakin.

Moi moi.
Viltsu

Ei kommentteja: