torstaina, toukokuuta 10, 2007

Välipäivä

Remontista siis.
En saanu haettua sitä pöytälevyä, itse asiassa en saanu remontin eteen muuta tehtyä kun otettua mitat uudesta liedestä, mitkä samat mitat siis löytyy myös manuaalista kohdasta: asennus. Et semmosta.

Olin sittenkin himassa yöllä vasta neljän aikohin kun vietiin kitarakamat Töölööseen, bassokamat Punavuoreen, rummut Käpylään ja muut hahmot koteihinsa. Eli heräsin vasta puolilta päivin ja lähdin saman tein palauttamaan sitä vuokra-autoa ja nyt ollaankin jo Kisiksellä odottamassa lähtöä Turkuun.

Sain kuitenkin ne pakoputket noudettua, joten mopoprojekti eteni jopa tänään aavistuksen. Kalle sai eilen omansa käyntiin, lähti kuulemma viidennellä polkasulla. Asko sai omansa jo reilu kuukaus sitten liikenteeseen ja kertaalleen on sen jo kerinny hajottaakin sen jälkeen. Upee harrastus.
Kuten sanottu en niinkään harrasta moottoripyöräilyä vaan moottoripyöriä.

Palatakseni eiliseen vetoon niin keikka oli loistava ja yleisö diggas vaikka olis saanu olla runsaslukuisempi. Weeping Willows oli kuulemma kans kylillä niin ymmärtäähän sen et just ekan levyn julkasseelle artistille ei välttämättä riitä täyttä salia. Mutta muutama hevipromoottori sieltä naapuritalon hevikarkeloista tuli meitä kattoon ja diggasivat kovasti, väittivät tänään käyvänsä levykaupassa ja perustavansa fanclubin. Eli kyllähän se oli hyvä keikka. Talon henklilökunta myöskin kiitteli kovasti. Eikä mun tarvinnu lähtee kisaamaan kenenkään kanssa, jengi diggas ja kuunteli hiljaa ja taputtivat biisin jälkeen. Mahtavaa välillä tommonen himmailu ettei aina tarvii täysiä.

Morjens
Viltsu

Ei kommentteja: