lauantaina, toukokuuta 12, 2007

Skeit oor nat

Eli back to basics.
Järvenpään nuorisotoimen järkkäämä skeittiskaba ja kolme orkkaa. Minä yksin, pikkuPA, monitorit etupäästä,
räkissä vehkeitä mitä ei osaa käyttää jne. niinkuin silloin ennen vanhaan kun näitä hommia aloitteli.

Uusia vehkeitäkin siis tuttavuuksina tuli vastaan eli kulmat on nyt niitä uusia Martinin LE1200 mallin purkkeja. Asiallisilta vaikuttavat vaikkei niiden kanssa nyt vielä kunnolla kerinny tutustua.

Aamu lähti tänään jotenkin mukavasti käyntiin, jos ei lasketa sitä et piti nousta ylös jo vähän kasin jälkeen. Pikku pikku vastoinkäymisiä oli kuitenkin alusta kuten se et sähkövedon piti olla 20 metriä alunperin joten otin 30 metriä letkua. Se voimavirtaliitin siinä 20 metrin päässä sijaitsevassa kaapissa oli kuitenkin jossain vaiheessa mystisesti muuntunut kahdeksi 10A sukotöpseliksi ja lähin vapaa voimavirta löytyi 100 metrin päästä eli kaapeli jäi vajaaksi vaan 70 metriä.
Ja just sinä päivänä kun jätin sen kaapelin venyttäjän kotio :-)

Shown piti alkaa kello 12, niin sain sen sähkön jo 20 vaille, DJ aloitti kuitenkin tasan kahdeltatoista. Mutta kuitenkin kaiken kaikkiaan en tiiä mikä on mutta jotenkin meininki vaan on aika hyvä. Sen PA:n olisin tosin voinu laittaa maahan eikä siihen lavan reunalle, summautuu se botne meinaan aika tanakasti just siihen liidilaulajan ja rumpalin kohdalle eli sekä bassari että liidilaulu yrittää vähän humista alakerrasta.
Toisaalta miks päästäs ittensä helpolla jos on vaikeampikin keino. Löyty muuten noille Samsonin D.I. boxeillekkin hyötykäyttöä, niillä saa hyvin tiltattua noi kulmat silleen et niitten päällä voi käytännössä seistä ja viel kuulee mitä vetää.

Keli muuten on ihan jumalattoman hyvä. pitkälti toista kymmentä lämmintä, aurinko paistaa eikä juurikaan tuule. Kesäkausi alko näköjään tänään kun voi shortseissa ja T-paidassa laittaa meneen ilman et paleltaa. Ja asiasta toiseen, jos on nää skeittaajat hörhöjä niin kuinka pihalla niitten vanhemmat on aikanaan ollu meinaan näillä kilpailijoilla on tämmösiä nimiä kun Seppo Sepon Seppo, Fabio, Jimi Hendrix, Nikolai Skeit ja Tom Jones.

Tämmöstä tänään
Viltsu

Ei kommentteja: