lauantaina, toukokuuta 05, 2007

Perjantai

Siis kaikkien maailman päivien äiti ja isä, isosisko ja mummo ja vaari mikäli kaikkiin Ruskiksen Shellin autoileviin asiakkaisiin on uskomista. Perjantaina meinaan on paras meininki ikinä sillä silloin on taivas auki ja kaikki mahdollisuudet edessä. Seuraavan kerran kun on velvoitteita vasta maanantaina, siihenhän on kuitenkin ikuisuus eli vähän yli vuorokausi.

No niin. Tänään piti munkin olla töissä mutta se peruuntu, joten ei siitä sitten tämän enempää. Tein sen sijaan veroilmoitusta hereilläoloaikani ensimmäiset 8 tuntia.
Omaa keikkaa siis ei ollut, joten kävin katsastamassa yhden kaverin bändin jonkun bändikilpailun Suomen finaalissa Nosturissa, tulivat kolmanneksi, which was nice.

Mikä tässä perjantaissa muuten on niin mystistä et pitää heti sen perjantain viimeisen palaverin jälkeen lähtee vetää perseet eikä voi odottaa siihen ekaan oikeeseen vapaapäivään. Itse henk.koht. mieluummin perjantain duunin jälkeen menisin kotio, söisin hyvin, kävisin saunassa ja ehkä kattoisin jonkun leffan. Lauantaina sitten nukkuisin pitkään, heräisin virkeenä ja kunnossa, söisin hyvin, ehkä siitä päiväsaunaan ja vasta sitten baariin. Sitä ois todennnäköisesti voittaja viel yöllä himassakin ton aikataulun jäljiltä. No mutta jos kaikki pitää saada heti ja mieluusti viel ehkä vähän ennen sitäkin.
Miksi käyttää vapaa-aikansa tohon kännissä sekoiluun kun on niin paljon muutakin tekemistä.

Niin itse siis en oo ollu ns. oikeissa töissä viimeseen yhteentoista vuoteen, joten toi koko ajatusmalli on multa aika kateissa. Kai toi nine-to-five rytmi on niin stressaavaa, mene ja tiedä.
Oli miten oli niin näin on. Ei sille minkään mahda.

Se on moro
Viltsu

Ei kommentteja: