lauantaina, toukokuuta 26, 2007

Suositumpi kun Venom

Tänään ei matkaa ollut kun 150 kilsaa, joten lähdettiin vasta puol kolmen jälkeen ajeleen Oulusta kohti Nivalaa. Luonnollisestikin piti käydä Jarin kanssa aamusushilla Tomossa Oulussa kun kerta oltiin.

Nyt kun ei enää pysähdellä röökitaukojen takia niin tänäänkin piti kolme kertaa pysähtyä ihailemaan maisemia, kuten kuvasta näkyy.

Aamulla, no joo yhden jäljestä on se mulle aamu, kun kävin bussin hakemassa Teatrian pihasta niin oli jo Veno
min bussi siinä pihalla valmiina, niillä kun on tänään siellä pienellä puolella veto. Ennakkoon olivat myyneet 50 lippua, eli tästä voi päätellä että meidän seurue on suositumpi kun Venom, meillä kun oli toista sataa katsojaa.

Nyt ollaan kuitenkin selvitty jo Puustelliin ja ilmeisestikin pojilla tälläkin hetkellä checki käynnissä. Sauna on tilattu kahdeksaksi ja soitto kait puolilta öin, ajattelin itse olla jo nukkumassa siihen aikaan. Huomenna ois meinaan tarkotus lähteä aamulla kympiltä ajaan kohti stadia, matkaa on kuitenkin melkein 500 kilsaa
.

Vielä palatakseni eiliseen niin tahdon pahoitella virhettä kirjoituksessa, sen lämppäriaktin nimi kirjoitetaan Heavy Metal Perse eikä Hevimetalperse kuten virheellisesti kirjoitin. Eilen kerkis myös käydä morjenstaan Sakkea, Pitkää ja Nakkea jotka siis ovat Menneisyyden Vankien tekniikkaa ja heitä lämmöllä ajatellen (siis tekniikan poikia) lähetän näin intterwepin välityksellä kuvalliset tervehdykset kauniin kesäkaupungin Nivalan ykköshotellista Puustellista.

2 kommenttia:

Liuhu kirjoitti...

Ei ei ei,

se on AINA perinteisesti teipattu valkoisella teipillä. Jos kalenterissa lukee Puustelli Nivala, mukaan otetaan valkoista teippiä, musta ei vaan toimi.-:)

- Liuhu -

Unknown kirjoitti...

sori. olin kuskina joten mukana ei ollu mitn teippiä, tuon sain tekniikan toimittajilta pummattua. Enkä reissuun lähteissä tiennyt meneväni puustelliin luulin meneväni tuiskulaan.
Mä oon niin tosi vitun sori.