keskiviikkona, toukokuuta 30, 2007

Poliisi on ystävä

Tai ainakin saa niiden kanssa olla juttusilla tänä kesänä ;-)

Sain mopon kasaan ja kävin koeajollakin eli ajokausi on nyt sitten aloitettu, vaikka kyllä se vielä vähän laittoa kaipaa. Vehkeeseen on nyt laitettu myös uutuuksia tälle kesälle eli nopeusmittari, joka tosin pitää vaihtaa kun oli väärillä välityksillä. Uudet putket on myös, 2" suorat putket eli meteliä on nyt tarpeeks, jonka takia voi niiden poliisienkin kanssa joutua juttusille. Putkien paketissa oli meinaan maininta että röörit on tarkoitettu ainoastaan kisakäyttöön suljetuilla radoilla, koska niiden melupäästöt eivät kohtaa Amerikan melusaasterajoituksia. No niin siis jenkeissä laittomat kadulla, mutta ei kai nuo Suomen säädökset kauhean radikaalisti eroa rapakon takaisista. Tai no mistäs sitä tietää, on ne meinaan sen verta erikoinen kansa noi Amerikkalaiset.

Kone toimi mainiosti, kaasariin ja sytkään pitää vaan löytää oikeat asetukset, siitä meinaan jo nyt pelkästä äänestä kuuli et pienellä säädöllä siitä tulee ihan loistopeli. Kytkimen kanssa on pientä ongelmaa, mutta ei siinäkään mitään mitä ei säädöillä korjattas.

Huomenna pitäis mennä Studiotecille systeemisuunnittelu seminaariin eli mopolle ei tapahdu mitään, jos ei sitä uutta mittaria kerkiä hakeen. Seminaari jatkuu vielä perjantaina ja lauantaina pitääkin käydä Turussa viihdyttämässä juhlakansaa. Sunnuntaina vois yrittää jos sen kytkimen sais kondikseen.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: