keskiviikkona, toukokuuta 09, 2007

Telakka

Tampereen telakka tänään vuorossa, tuttu paikka vaikkakin puhtaasti asiakassuhteen myötä, talo kun sijaitsee aivan Tampereen Pakkiksen vieressä ja on semmonen kultturiravintola, mä kun olen niin helvetin kultturelli persoona.

Aamu alkoi mukavasti kahvinkeittimen etsimisellä, itse meinaan aloitin maanantaina keittiöremontin kun en takapihaa voinut laittaa. Eli kävin maanantaina hakemassa uudet kodinkoneet ja kotimatkalla kävin rautakaupasta etsimässä saumaushiekkaa että saisin takapihan laatoituksen tehtyä. Mä en jostain syystä vaan löytäny sitä hiekkaa niin en takapihan kimppuun päässy, iltapuhteina siis revin keittiön kaapit irti vielä tässä vaiheessa tietämättä mitä laittaisin niiden tilalle. Maanantain ja tiistain välinen yö menikin sitten hahmotellessa ruutupaperille uutta keittiötä. Tiistaina kun heräsin niin lähdettiin ostamaan uusia kaappeja, jotka sain lattiaankin jo silloin tiistaina. Nyt ei puutu enää kun kaakelit, pöytätasot, kaappien ovet, lavuaari, hana, maalit, sähköt ja kuiva-ainekaappi. Ei juuri mitn.

Sopivasti olen keikoilla tän, huomisen ja lauantain. Perjantaina saa käydä pakkaamassa sen lauantain. Ja fillari pitäis laittaa ajokuntoon kun ne tilatut pakoputketkin saapu eli kaikki osat on olemassa enää puuttuu vaan muutama tunti fyysistä työtä, jotta osista muodostuisi toimiva moottoripyörä. Jos ens viikolla.

Niin siis kuitenkin löysin aamulla sen kahvinkeittimen, join kahveet ja lähdin hakemaan vuokra-autoa Itiksestä että päästäis Tampereelle. Nosturilta osa vehkeistä ja matkalta loput. Vehje kun oli rekisteröity henkilöautoks niin matka ei kauaa kestäny, hoidettiin checki pois kuleksimasta ja siitä syömään terassille, ruokana oli haukea, mahtavaa.
Nyt takahuoneessa odottelua ja pop vastailee johonkin nettikyselyyn "oletko mies vai nainen" tai jotain sen tyyppistä. Lauri ja Linde on sen mukaan molemmat androgyynejä eli Laurin mukaan voittajia.

Soitto olis tunnin päästä ja vedon jälkeen kotio, stadissa pitäis olla kahden aikoihin eli aamulla saa herätä omasta sängystä. Jos siis huomenna ennen lähtöä vaikka sen pöytälevyn sais haettua ja sahattua. Jos sais tuon tehtyä niin olis rempan eka osuus ns. voiton puolella. Huomennahan pitäis käydä Turussa tempomassa TOP40-osastoa.

Mutta mutta nyt ruvetaan keskittyyn tän illan ohjelmaan, iisiä musaa, iisi vola, toivottavasti myös yleisö on iisisti niin saadaan pidettyä se fiilis eikä tarttis lähteä kilpaileen niiden kanssa PA:lla. No täähän on kulttuurikuppila niin kai ne osaa käyttäytyä, ohjelmisto kun täällä on yleisesti ottaen enemmän akustisvoittoista vähän iisimpää kamaa.
Naapurissa sit onkin kaks jotain meteliorkesteria ulkomailta. Siellä saa ihmiset huutaa.

Moro sit ny
Viltsu

Bonuksena loppuun linkki maailman parhaasen peliin
www.ferryhalim.com/orisinal/g3/pig.htm

Ei kommentteja: