tiistaina, toukokuuta 01, 2007

Rytmikorjaamo

Viimeistä vietäis tästä rupeemasta. Seinäjoki, vappuaatto jne. eli nyt on se päivä kun ihan kaikilla maailman ihmisillä on kivaa tai ainakin hassu hattu tai peruukki. Lämppäriaktikin meillä on, se nyt ei onneks tarkoita tällä kertaa enempää kun et piti eturivin pedaalit ja mikit kerätä veks.

Checki hoidettiin tällä kertaa alle puoleen tuntiin ja lähdettiin siitä hotellille syömään ja saunomaan. Fransmannissa likka anto bändiruokalistan, joka mun mielestä oli lähinnä vitsi.
Kanaa ja salaattia,
Juustoa ja kasvishöttöä,
Kanaa ja ranskalaisia
ja viimeisenä Possua ja ranskalaisia.
kaljat luonnollisestikin piti maksaa itse. Janne valkkas normilistalta itselleen maksaa ja minä sinisimpukoita. Molemmista annoksista halusivat täyden hinnan vaikka jätettiin ne meille tarkoitetut kokonaan syömättä, melko reilua. Kalaa olis tehny mieli. No otin sit simpukoita, merestä ne on nekin.

Saunan jälkeen hotellikuolema ja keikkapaikalle, meille jäi reilu puol tuntia lämppärin jälkeen puuhailla omat kamat pystyyn eli ne kaks mikkiä ja pari pedaalia. Kerittiin.

Keikkakin meni ihan ok vaikka raituri laukeskin kesken kaiken, toimii se TK näköjään ilman nauhojakin. Puhuivat vielä siellä keikkapaikalla et heti kun keikka on ohi niin alkaa superdisko, DJ oli ilmeisestikin eri mieltä tai sitten ei kukaan ollu muistanu sille kertoa. Aika erikoisia biisejä soitti meinaan jos ultimaattisen hyvä bailumeininki oli hakusessa.
Lyötiin vehkeet siitä kyytiin asti yöllä ja nyt niitä saadaankin sitten palautella valot Lahteen ja äänivehkeet Keravalle.
Tähän loppu sitten tää rundi.

Tästä pitäis nyt seuraavaks siirtyä YleX:n huhtikuun kuukauden roudarin kutsusta picnicille heti kun päästään isolle kirkolle. Ne kuukauden roudarithan on järjestyksessä:
Helmikuu: Allekirjoittanut
Maaliskuu: Terttu
Huhtikuu: Pietsu

Ja huomenna keittiöremontin kimppuun, perjantaina taas eri hommat. Siitä kerron kun aihe on ajankohtainen.

Morrens
Viltsu

Ei kommentteja: